23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinsikkerhed må ikke være en tilfældighed

Forbedring af maskinsikkerhed og arbejdsbeskyttelse er et centralt emne på Pilz' stand (Hal 9, stand D17) på Hannover-messen i Tyskland.

Fokus på Maskinsikkerhed

På Hannover-messen 2013 i Tyskland, der er mødested for automatiseringseksperter fra hele verden, viser vi fra den 8. til den 12. april, hvordan vi trin for trin med vores serviceydelser kan hjælpe dig med at få en sikker maskine. Vores eksperter hjælper dig med at lave teknisk dokumentation, udføre sikkerhedstekniske kontroller og styrke opbygningen af knowhow ved hjælp af kurser.

Hjælp gennem hele maskinens livscyklus

I Hannover viser vi, hvordan vi hjælper dig gennem hele maskinens livscyklus fra risikovurdering til CE-mærkning og udvikler skræddersyede løsninger til dig. Husk, at moderne arbejdsbeskyttelse ud over forebyggelse af ulykker også omfatter ergonomien på arbejdspladsen. Især ejere ved ofte ikke, at de skal overholde arbejdsmiljøloven, og at de bærer ansvaret i tilfælde af en arbejdsulykke.

Certified Machinery Safety Expert – kursus i maskinsikkerhed med TÜV-certifikat

Porteføljen med serviceydelser fra Pilz afrundes af et bredt kursusprogram. På vores stand på Hannover-messen rådgiver vores eksperter dig bl.a. om det nye kursusprogram CMSE® – Certified Machinery Safety Expert. Sammen med TÜV Nord tilbyder Pilz fra 2013 forskellige steder i verden denne nye, TÜV-certificerede videreuddannelse, der giver 360 graders overblik over maskinsikkerhed. På kurset, der varer fire dage, uddanner vi deltagerne til kvalificerede eksperter i maskinsikkerhed med TÜV-certifikat og dækker dermed behovet for videreuddannelse i forbindelse med emnet implementerbare, intelligente sikkerhedsstrategier.

Maskinsikkerhed – alt fra samme leverandør

Som komplet udbyder inden for maskinsikkerhed har Pilz tilpassede løsninger, selv til komplekse forhold – og alt er fra samme leverandør. Vi udarbejder og omsætter sikkerhedskoncepter i praksis og implementerer din skræddersyede løsning. Besøg os i Hannover i hal 9 på stand D17, og lad os tale om dine specifikke krav.

Yderligere oplysninger:

Serviceydelser, der giver maskinsikkerhed »

CMSE – Certified Machinery Safety Expert »

Pilz på Hannover-messen »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pilzdk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047