23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det nye BITO kanban-system - Spar tid og plads

Spar tid og plads med kanban-reolsystem fra BITO Lagerteknik A/S

EFFEKTIV PLUK - NEM ADGANG TIL ALLE SMÅDELE
Den nye C-vare kasse, type CTB, fra BITO er unik, enorm stabil og meget alsidig. Kassen giver både mulighed for frontplukning samt topplukning og den robuste skydeplade i fronten fungerer som vindue ind i kassen samt som bærehåndtag og udtræksgreb. Den vippebare doseringsplade muliggør en kontrolleret plukning og forhindrer at smådelene rutsjer ud, når kassen vippes ned eller plukkeruden trykkes ned. Ved hjælp af skillepladen kan kassen indrettes efter kanban-princippet. Skillepladen bruges såles til at opdele lagervaren i to forsyningsenheder.

25% MERE PLADS
Med de nye ultratynde hylder, kan der stilles op til 25% flere varer til rådighed i en reolsektion med kasser. Hyldehøjden på 20mm for den nye ultratynde hylde, er den tyndeste på markedet og klarer trods sin lille hyldehøjde en hyldelast på 100 kg. Samtidig udnytter de tilhørende plastkasser reolens dybde til fulde.

Spar tid og plads med denne optilmale kombination af reol med ultrytynde hylder og C-vare-kasser, og få en større udnyttelse af lagerpladsen.

For nærmere information om kanban-reolen fra BITO - kontakt meget gerne vores kundeservice på telefon 70 21 51 51 eller e-mail info@bitodanmark.dk. Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside på http://dk.bito.com, hvor du finder yderligere information om vores løsninger, som er udviklet til at spare dig for tid og plads..

BITO Storage Systems Nordic
Agerhatten 16C, indgang 4
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25937961

Send til en kollega

0.047