23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RFU630 – intelligent UHF-RFID-system for fabriks- og logistisk automation

RFU630 er en industriel kompakt enhed til datafangst med integreret antenne og med mulighed for tilslutning af hele tre eksterne antenner. Multi-identifikation og antikollision gør det muligt at detektere adskillige passive transpondere på samme tid.

>>Uanset om det er i produktionshaller, på stationære conveyor-systemer, i plukkeområder eller i distributionscentre er RFU630 den ideelle løsning til at detektere emner med transpondere i en varestrøm. Det kompakte design er et skrive- og læsesystem, der er hurtig at montere, selv når pladsen er begrænset. Udover den integrerede antenne er det muligt at tilslutte yderligere op til tre
eksterne antenner.
Konfigurationen foretages med parametreringsværktøjet SOPAS, den universelle platform der forbinder alle datafangst
teknologier til adskillige feltbussystemer. På baggrund af applikationen udvælges den relevante softwaresammensætning som sammen med parametreringen integreres direkte i RFID-enheden. De integrerede digitale indgange, eksempelvis til at sætte udgangen på en fotocelle, kan sættes op fleksibelt efter ønske. Det samme gælder de frit definerbare udgange, der for eksempel kan benyttes til at vise læseresultater eller til at kontrollere aktuatorer.
RFU630 er en del af IDpro familien og tilbyder dermed adskillelige grænseflader for tilslutning til PLC-systemer her-under: Ethernet, RS232/442/485, CAN,
CANopen med flere. Til systemparametrering eller diagnose tilbydes desuden Ethernet, RS232 eller USB. Ved hjælp af eksterne gateways er det muligt at koble op på ikke integrerede bussystemer f.eks Profibus eller Ethercat. For at forsimple integrationen til disse bussystemer står der prædefinerede funktionsblokke til rådighed.
RFU630 har en række integrerede datafilter og data klargøringsfunktioner, der kraftigt simplificerer løsning af standard opgaver.

Modulær og fremtidssikret
RFU630s modulære koncept sikrer et fleksibelt og prisgunstigt system ved hjælp af IDpro. IDpro gør det muligt at lade RFID arbejde sammen med stregkoder og 2D-koder og anvende standardtilbehør på tværs af datafangstteknologierne. Transpondere kan udvælges specifikt til en opgave. Derudover kan firmwaren opdateres således, at man har en fremtidssikret investering.

Mere information
Har du spørgsmål eller har du brug for yderligere info John Langsted sidder klar til at hjælpe dig:
Tlf.: 4594 2416
Mail: langsted@sick.dk

For datablade og meget mere klik her

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.078