23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker afkantning med store værktøjer vha. PSENvip

Kamerabaseret beskyttelses- og målesystem udvides med funktionen Specialværktøjer. Dermed kan målingen af bukningsvinkel på presser også overvåges sikkert og i overensstemmelse med standarderne ved store værktøjer.

TÜV NORD certificeret funktion

Med den nye funktion Specialværktøjer findes der for det kamerabaserede beskyttelses- og målesystem PSENvip nu en klassificering af forskellige værktøjsstørrelser: Mens der i værktøjsklasse 1 sker en sikring, der opfylder standarden, kan kamerabilledet i forbindelse med værktøjerne i klasserne 2 og 3 kun delvist registrere værktøjet på grund af dets størrelse. Ved at lægge omskiftningspunktet højere eller ændre hastigheden ved sænkning ned mod pladen kan PSENvip nu også overvåge disse store værktøjer sikkert.

På kantpresser anvendes der også værktøjer, som på grund af deres størrelse ikke kan sikres med almindelige løsninger. I henhold til standarden EN 12622 "Værktøjsmaskiner – Sikkerhed – Hydrauliske kantpresser" skal alle bukkelinjer være sikret med et beskyttelsesområde, der ligger mindst 15 mm foran medarbejderen. Udfordringen og forudsætningen for, at kravene i standarden opfyldes, er her, at værktøjet i fuldt omfang er i beskyttelsessystemets synsfelt.

Den nye funktion er certificeret af TÜV NORD.

Læs mere om PSENvip »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pilzdk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.078