23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg Pilz på Hannover-messen 2013

Fra den 8. til den 12. april mødes faggæster og udstillere fra hele verden på Hannover-messen i Tyskland. Besøg Pilz' stand og bliv up-to-date med det nyeste inden for maskinsikkerhed!

Kompetence inden for automation

På Hannover-messen, der løber fra den 8. til den 12. april 2013 fokuserer Pilz på automatiseringsløsninger, der består af komponenter, systemer og serviceydelser. Det foregår alt sammen under mottoet "Kompetence inden for automation" på hovedmessen "Industrial Automation" i hal 9 på stand D17.

Trin for trin frem til den sikre maskine

Som komplet udbyder rådgiver vi dig gennem hele maskinens livscyklus. I Hannover viser vores eksperter dig på en overskuelig måde, hvordan vi ledsager dig fra risikovurdering til CE-mærkning og udvikler skræddersyede løsninger til dig. Vores brede kursustilbud, der f.eks. indeholder det nye uddannelsesprogram CMSE (Certified Machinery Safety Expert), afrunder vores serviceydelsesportefølje.

Vi kender alle brancher

Vores motto "Kompetence inden for automation" ses også i vores branchespecifikke produkter. Ud over løsninger til klassisk maskinbyggeri som f.eks. emballeringsteknik og værktøjsmaskiner viser vi dig sikkerhedskoncepter til jernbaneteknik og vindenergi, som er godkendt i henhold til internationale standarder.

Vores produkthøjdepunkter og nyudviklede produkter

Som førende på det teknologiske område præsenterer vi igen i år nogle af vores nyudviklede produkter i Hannover:

Sensorteknologi – lysbommene PSENopt sikrer alle anvendelsesområder på en økonomisk måde, uanset om der skal opfyldes høje krav til hygiejne, eller om hårde industrimiljøer med kollisionsfare eller store beskyttelseszoner skal sikres.

Drevteknik – de energieffektive servomotorer PMCtendo SZ og nye Safe Motion-sikkerhedsfunktioner (sikkert begrænset position SLP / sikkert begrænset trin SLI).

Styringsteknik – Fast Control Unit i automatiseringssystemet PSS 4000 med hurtig, højtydende, sikker logisk funktion samt den nye, energieffektive generation af vores konfigurerbare styringssystem PNOZmulti 2.

Partnerlandet på dette års Hannover-messe er Rusland. Pilz er repræsenteret med filialer i Moskva, St. Petersborg og Togliatti, og vores russiske kolleger er naturligvis også til stede i Hannover.

Læs mere og få en gratis værdikupon til messen »

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.078