23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opgradering af lagtykkelsesmåler 456C

Nu med scanningsmode, ultra/scan-følere og udskiftelige slidkapper

Elcometer Ltd. har frigivet en gratis firmwareopdatering til TOP-modellen af deres populære lagtykkelsesmåler model 456C.

Opgraderingen byder på de nye, unikke målemetoder ”scanning” og ”automatisk gentagelse”: 2 metoder der gør det enkelt at scanne større områder hurtigere og foretage flere målinger på små emner på kortere tid og dermed komme nærmere en 100 % scanning.

I en tid med store krav til antallet af målinger og dokumentation af samme, er scannings-funktionerne et væsentligt hjælpemiddel til manuel lagtykkelseskontrol; men også i den automatiserede verden hvor online processerne styres af robotter, giver dette nogle helt nye spændende muligheder.

I både ”scanning” og ”automatisk gentagelse” trækker man føleren hen over overfladen hvilket uundgåeligt vil slide på følerspidsen. Derfor har Elcometer udviklet en helt ny følertype med udskiftelig slidkappe; og de 2 målemetoder kan kun aktiveres når instrumentet er tilsluttet en af de nye ultra/scan-følere.

”Scanning”
Føleren trækkes hen over overfladen. Når føleren fjernes fra overfladen, viser displayet den gennemsnitlige lagtykkelse sammen med den højeste og den laveste måling. Hvert målesæt (gennemsnit, høj og lav) kan vises og gemmes i hukommelsen.

”Automatisk gentagelse”Når føleren placeres på det belagte underlag tager den løbende målinger med ca. 2 sekunders mellemrum indtil den igen fjernes fra underlaget. Hver enkelt af disse målinger gemmes individuelt i hukommelsen. Med en målehastighed på op til 140 målinger i minuttet kan ”automatisk gentagelse” i væsentlig grad forkorte den tid der bruges på inspektion af store områder eller muliggøre en mere omfattende scanning af mindre emner uden at øge arbejdsbyrden.

Ultra/scan-føler
Den nye ultra/scan-føler fås i en F- og en FNF-version hvilket giver mulighed for at scanne belægninger på såvel magnetiske som umagnetiske metaller. Den slidstærke udskiftelige slidkappe der nemt klikkes på, gør det muligt at scanne store arealer – uden at hverken føler eller belægning beskadiges.

Ved test på glatte overflader har slidkappen vist sig at kunne scanne op imod 50 løbende km før den skulle udskiftes; og vha. lagtykkelsesmålerens patenterede offset-funktion medtages slitage på kappen i kalibreringsprocessen, og man får automatisk besked om hvornår det er tid til at udskifte den.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.047