23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Tiger radiostyring fra Tele Radio med tovejs-kommunikation og øget sikkerhed

Det nye Tiger system er det første radiostyringssystem fra Tele Radio der indeholder tovejs-kommunikation mellem sender og maskine.

Systemet muliggør, at informationer omkring vægt, hastighed, signalstyrke og batterilevetid kan vises direkte på radiostyringens display, alt efter brugerens specifikke behov.

Øget sikkerhed

De 5 nye modeller er udviklet til styring af kraner og løftegrej og opfylder branchens høje krav i henhold til funktionalitet, fleksibilitet og sikkerhed.

- Systemets stopfunktion inklusiv to relæer i modtageren er godkendt i henhold til SIL 3 IEC 61508 standarder.

- Radiostyringen sender på 433-434 MHz og har 69 kanaler at vælge imellem. Selv når flere radiostyringer er i brug samme sted vil der altid være en ledig kanal.

- Sender og modtager er godkendt til fugtige og støvede omgivelser i henhold til IP65. To sendere er godkendt til IP66.

- Mulighed for at tilføje RFID for egen kode og advarselshorn for lavt batteriniveau.


Øget kontrol ved kombination med vejeceller

Tiger systemet er direkte implementerbar med eksterne enheder som vejeceller. Ved at få kranens byrde vist på radiostyringens display opnås den optimale kontrol over kranen og giver betydelige fordele f.eks. ved tandemløft af ømtålelige emner.

I samarbejde med søsterselskabet Vetec tilbyder Nord Tech samlede løsninger, hvor vejeceller kombineres med radiostyringssystemer.

Industrielle radiostyringer i mere end 50 år

Tiger systemet er udviklet af svenske Tele Radio der i mere end 50 år har udviklet industrielle radiostyringer.

Nord Tech Industrisystemer er Tele Radios officielle distributør i Danmark og har siden 1994 specialiseret sig inden for radiostyring og mobil strømtilførsel og gjort det muligt for materialehåndterings-applikationer som kraner, maskiner og transportanlæg at løfte, rotere og bevæge sig fra punkt til punkt.

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509

Send til en kollega

0.047