23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Særdeles præcis og kompakt lineær-aktuator

Eegholm introducerer, DRS-serien, en kompakt lineær-aktuator. Høj opløsning og præcision, flere positioneringer og variable hastigheder kendetegner DRS-serien.

Drevet består af en Closed Loop Alpha Step stepmotor kombineret med en kuglespindel – en gennemtænkt konstruktion, der gør DRS-serien yderst kompakt.

DRS serien består af flere forskellige typer. Typen med rullet spindel opnår en gentagelsesnøjagtighed på ± 0,02 mm. De tre byggestørrelser - 28 mm, 42 mm og 60 mm - fås med lineærføring, med elektromagnetisk bremse eller med håndhjul.

Driftsikker
DRS-seriens modeller kan med sin indbyggede Closed Loop Alpha Step stepmotor bevare positioneringsdrift selv under pludselige belastningsudsving og accelerationer.

En rotor positionssensor overvåger rotationens hastighed og mængde. Ved overbelastning vil den med det samme genvinde kontrollen ved hjælp af den såkaldte Closed Loop mode. Fortsætter overbelastningstilstanden udsendes der et alarmsignal, dermed sikres en driftsikkerhed som ved en servomotor.

Ekstra stabilitet og lavt støjniveau
DRS-serien er udstyret med en fast stabilitets-guide, der udnytter aktuatorens bredde maksimalt og giver den nødvendige stabilitet i drift. Standard type uden stabilitets-guide fås også, dog skal der her være sørget for en kugleskrue anti-spin mekanisme.

DRS-seriens kapsling er forbedret, hvilket har minimeret støjniveauet betydeligt.

Integreret design
Den hule rotor og spindel møtrik er integreret. Samlestykker er ikke nødvendige, men den kompakte høj præcisions mekanisme kan med lethed anvendes.

Vigtigste fordele
* Kompakt konstruktion
* Lavt støjniveau
* Gentagelsesnøjagtighed på ± 0,02 mm
* Høj driftsikkerhed

Yderligere informationer eller spørgsmål
Kontakt Dennis C. Lorenzen på telefon 73 12 12 22 eller send en mail på dcl@eegholm.dk. Du kan læse mere om vores produktprogram fra Orientalmotor på vores hjemmeside www.eegholm.dk.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047