23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elektriske aktuatorer fra Thomson - giver store fordele!

Optimal løsning og anvendelse af elektriske aktuatorer fra Thomson. Aktuatorer fra Thomson giver et langt billigere alternativ, der kan opfylde kravene i de fleste off-highway køretøjer og landbrugsmaskiner.

Elektriske aktuatorer fra Thomson - giver store fordele!

Ingeniører og maskinbyggere skal ofte anvende computerteknologi, når manuel styring og funktioner skal forbedres på entreprenørkøretøjer og landbrugsmaskiner med henblik på øget effektivitet, ydelse og ergonomi. Udviklingen og teknologien har medført mere avancerede og sofistikerede køretøjer, hvilket typisk involverer brugen af elektronisk styring til udførelsen af en kompleks bevægelse.

Traditionel hydraulisk og pneumatisk kontrol er ofte uegnet til computerdrevet operation, derfor er en optimal løsning anvendelse af elektriske aktuatorer. Elektriske aktuatorer kan reducere antallet af komponenter, sammenlignet med komponenter i et hydraulisk system, såsom reservoir, pumpe, jævnstrømsmotor, motorrelæ, magnetventil, kontraventil, hydrauliske cylindre etc. Elektriske aktuatorer er normalt mindre og lettere end hydrauliske cylindre, men kan udvikle den samme kraft. Elektriske aktuatorer kan med deres små ledninger til tider også erstatte potentielt farlige hydraulikslanger, og elektriske aktuatorer er endvidere betydeligt mindre støjende end hydrauliske systemer.

Elektriske aktuatorer giver også mulighed for at synkronisere køretøjets funktioner, hvis vi f.eks. antager, at to aktuatorer skal løfte og bevæge sig samtidigt med hinanden for at sikre, at lasten fordeles mellem de to aktuatorer. Dette er en krævende opgave at opnå med en hydraulisk eller pneumatisk aktuator, men det kan nemt gøres med en elektrisk aktuator, da de er nemme at regulere i både hastighed og moment. Ligeledes kan elektriske aktuatorer med fordel anvendes i landbrugskøretøjer f.eks. til at optimere høstprocessen. Mejetærskerens proceskammer tager det tærskede korn og renser det fra avnerne. Det sker via filtrering gennem en sigte ved hjælp af indblæsningen af luft. Den luftstrømsgenererende kraft, der strømmer gennem rensesystemet og lamellerne, skal ofte justeres i forhold til luftvolumen for at kunne optimere ydeevnen i renseenheden for de forskellige afgrøder. Det betyder implicit for meget luft-flow og du mister korn, for lidt luftstrøm og avnerne blæses ikke ud. Normalt skal operatøren klatre ned fra førerhuset for at foretage disse justeringer, hvilket er tidskrævende og reducerer produktiviteten. Men med en elektrisk aktuator kan dette nu styres direkte inde fra førerhuset.

Producenten Thomson kan tilbyde elektriske aktuatorer med indbygget stillings-feedback, H-bro, kontroller og kommunikation, som giver en omkostningseffektiv løsning.
Aktuatorer fra Thomson giver et langt billigere alternativ, der kan opfylde kravene i de fleste off-highway køretøjer og landbrugsmaskiner. Thomson har et bredt sortiment inden for aktuatorer og har desuden mangeårig erfaring i kundetilpassede løsninger.

Kontakt produktspecialist fra AVN Tenik, i forretningsområdet automation, Flemming Blauert, på tlf.: 21 65 56 25, hvis du vil vide mere om elektriske aktuatorer fra Thomson


AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047