23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompakt kabelgennemføringssystem med EMC beskyttelse

EMC beskyttelse og en høj sikkerhed overfor miljømæssige påvirkninger i henhold til beskyttelsesklasse IP65, fås nu kombineret i ét kabelgennemføringssystem.

Eegholm introducerer det nye kabelgennemføringssystem, KDP/N-EMC, fra Murrplastik. Med den nye KDP/N-EMC kan kabler nemt og hurtigt føres i enhver kapsling.

Det nye KDP/N-EMC-modul er designet til at afskærme mod forstyrrelser. For at opnå en optimal afskærmning, er EMC-modulet fastgjort til kabelgennemføringen KDP/N.

EMC modulet monteres på indersiden af kapslingen, så den er i direkte kontakt med kapslingen. På væggens ydreside sørger KDP/N kabelgennemføringen for en optimal beskyttelse mod væsker og skidt.

Ny tætningsteknik – høj beskyttelsesklasse
En nyudviklet tætningsteknik, der adskiller en tæt afledningsflade (KDP/N) og en separat EMC afledningsflade, giver det nye kabelgennemføringssystem en særdeles høj IP65 og gode EMC egenskaber ved gennemføringen af kabler selv hvor der er minimal plads.

KDP/N-EMC fås tilpasset til eksisterende huller i kabelgennemføringen KDP/N. Kabel med en diameter på 3-20 mm føres let igennem. Desuden er KDP/N-EMC tilpasset til standard udsnits mål fra et 24-pols multistik.

Vigtigste fordele
* 360° skærm kontakt
* Stort kontaktområde med kort distance
* Nem montage
* Kompakt og yderst flad konstruktion
* Synligt kontaktområde
* Rustfrit stål (V2A)

Yderligere informationer eller spørgsmål
Kontakt Jan Bossen på telefon 2168 3482 eller send en mail på jb@eegholm.dk. Du kan også se mere omkring det brede produktprogram fra Murrplastik på www.eegholm.dk.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.078