23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan har hydraulikken det?

Som noget nyt i branchen annoncerer AVN Hydraulik nu ”et godt tilbud…” Vi tilbyder i øjeblikket en gennemgang af dit hydraulikanlæg inkl. en tilstandsrapport samt evt. et prisoverslag på forbedringer - Pris 895,00 kr.

Tilstandsrapporten vil give et overblik over tilstanden på anlægget og de enkelte komponenter så som, filtre, akkumulator, ventiler, pumpe, motor, olie m.m.
Driftsikkerhed og levetid er vigtig og har stor betydning for brugere af hydrauliske systemer, og det ønsker vi med dette tilbud at vise og fortælle kunderne. Vi kan også tilbyde en serviceaftale, hvor vi kommer med faste intervaller og vedligeholder hydrauliksystemet, og dermed vil man få et system som fungerer optimalt. Vi vurderer på stedet oliens kvalitet og foretager eventuelt en olieanalyse.
Undersøgelser fra Teknologisk Institut viser, at 60 % af driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer skyldes smuds i olien, som bevirker tabt produktion og dermed tab for virksomheden. Med den rigtige olie og en ren olie vil systemet blive driftsikkert og få en længere levetid. Derfor vil det ofte være en god løsning at montere et off-line filter for en dybdefiltrering af olien, som øger levetiden betydelig på olien og komponenterne. De partikler, der forurener og er mest skadelige er så små, at det ikke er muligt at se dem med normalt syn og de kan heller ikke føles i olien. Der skal tages en olieprøve fra systemet, mens det arbejder, fordi prøven skal være repræsentativ. Prøven skal tages, så der ikke kommer snavs fra andre steder end olien, og den skal tages i særligt rensede flasker.

Hvis du ønsker at booke et besøg af en hydraulikmontør
...så ring venligst til vores værksted på tlf. 43 24 55 75

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216

Kontaktperson

Ole Krabbe
Koncerndirektør
+45 70200411 ok@avn.dk

Send til en kollega

0.047