23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Sund og sikker hele dagen – også når du har fri”

Ny kampagne sætter fokus på medarbejderes sundhed og sikkerhed: ”Sund og sikker hele dagen – også når du har fri”

Den skarpe skelnen mellem arbejdstid og fritid, når det gælder sikkerhed, sundhed og fritidsaktiviteter, er der al mulig grund til at bløde op på. Det gør rådgivningsvirksomheden Avidenz med en landsdækkende kampagne, der opfordrer til at lade tanker om sundhed og sikkerhed omfatte både arbejdsdag og fritid.

”Likes” på Facebook kan udløse lokalt sponsorat
- På nogle områder er det vigtigt at skelne mellem arbejde og fritid, men lige netop når det gælder sundhed og sikkerhed, er det en fordel at se arbejde og fritid som to sider af den samme sag. Tanken om, at sunde medarbejdere er mere energiske medarbejdere, kan altså med fordel udvides til også at omfatte medarbejdernes fritid, fortæller John Bregndahl Larsen, adm. direktør hos Avidenz, om baggrunden for den aktuelle kampagne:

- En vigtig del af kampagnen er derfor rettet mod de sunde fritidsinteresser, som mange heldigvis dyrker. Uanset om folk cykler, spiller fodbold eller petanque, så er det med til at gøre dem til sunde mennesker og sunde medarbejdere. Det vil vi gerne støtte med en sponsorpulje. Det kræver blot, at folk går på vores Facebook-side og foreslår deres sport/klub som modtager af et sponsorat. Det er herefter antallet af ”Likes” fra venner og andre, der afgør, om aktiviteten udløser et lokalt sponsorat til den foreslåede aktivitet.

Sund investering i medarbejderne
- Vi oplever hos mange kunder en lydhørhed for, at medarbejderne er et aktiv, der skal værnes om. Der tænkes i sikkerhed og arbejdsmiljø, og sundheden bliver helt konkret, når der for eksempel etableres løbeklubber, laves sundhedsordninger eller etableres kantiner med sund mad, fordi erhvervsledere har erkendt, at det kan betale sig at investere i medarbejdernes sundhed og sikkerhed, siger John Bregndahl Larsen.

Se folder

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28124341

Kontaktperson

JBL
John Bregndahl Larsen
Adm. Direktør
jbl@avidenz.dk

Send til en kollega

0.046