23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra losseplads til populært udsigtspunkt

Lige uden for Hamborg ligger Georgswerder Energibakke. Stedet er blevet omdannet fra losseplads til et nyt center for vedvarende energi. Bakken omkranses af en gangsti med et imponerende rækværk.

Georgswerder Energibakke forsyner i dag områdets ca 4000 husstande med elektricitet ved hjælp af vindkraft og solenergi. På toppen af bakken findes blandt andet en gangsti på 900 meter. Den imponerende gangsti, også kaldet ”Horisontvejen”, er designet af arkitekten Winfried Häfner fra Häfner/Jimenez Büro für Landshaftsarchitektur og Konermann Sigmund Architekten. Rækværket til gangstien består af 1172 perforerede plader leveret af RMIG, og sammen med vindmøller, danner de et unikt helhedsindtryk.

De specialfremstillede plader til rækværket er perforeret med 8 mm store runde huller i 2mm pre-galvaniseret materiale, som efterfølgende er lakeret. Om aftenen sættes lys på rækværket, og dermed lyser en smuk og iøjnefaldende hvid ring fra bakken, som kan ses fra lang afstand. Dette gør gangstien til et flot varemærke, som ses fra hele Hamborg.

Nye muligheder med perforering
De perforerede plader til rækværket på gangstien er leveret under RMIGs City Emotion program. Programmet er for alle, arkitekter som bygherrer, der sætter pris på smukt og innovativt bygningsdesign.

RMIG City Emotion lægger vægt på det æstetiske udtryk i byerne og udlever passionen for kreativt urban design ved at tilbyde innovative teknologier og materialer.

Læs mere om RMIG City Emotion

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119

Send til en kollega

0.047