23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Teknik på EMO messen – innovative nyheder fra WALTER!

WALTER AG vinder innovationspris under EMO messen! AVN Teknik har været på verdens førende messe for metalbearbejdning, EMO messen i Hannover, for at se på avancerede bearbejdningsprocesser og innovative værktøjer på WALTERs stand.

WALTER AG vinder innovationspris under EMO messen!
AVN Teknik har været på verdens førende messe for metalbearbejdning, EMO messen i Hannover, for at se på avancerede bearbejdningsprocesser og innovative værktøjer på WALTERs stand.

WALTER repræsenterer spåntagende værktøjer af mærkerne WALTER, WALTER Titex og WALTER Prototyp samt WALTER Valenite.

Innovativ tilgang til fræsning
Koncerndirektør fra AVN Gruppen, Ole Krabbe, var imponeret over WALTERs stand.
Standen var flot og moderne og bar præg af at være meget informativ og åben.
Det var bare én af årsagerne til, at WALTERs stand tiltrak så mange besøgende.
WALTERs stand formåede også, at vise WALTERs innovative og dynamiske tilgang til udvikling af spåntagende værktøjer, som kan optimere produktionsmetoderne, hvilket netop er kendetegnet for WALTER.

Koncerndirektør Ole Krabbe kunne bl.a. fortælle, at WALTER har vundet en pris for at have den mest innovative tilgang til fræsning, herunder bearbejdning af turbineblade med CO2 baseret kryogen- køling. Metoden indebærer, at der strømmer flydende CO2 kølevæske gennem maskine, spindel, værktøjsholder og værktøj. CO2 baseret kryogen-køling fordobler standtiden, så længe skæreparametrene ikke øges. WALTER vil i fremtiden levere værktøjer med kryogen-proceskøling under navnet Cryo•tecTM.

Ny gevindtap Paradur® Eco Plus Prototex®
WALTER Prototyp lancerede under navnet Paradur® Eco Plus Prototex® en gevindtap, som er udviklet for at øge produktiviteten i en lang række materialer. Den specielle THL-belægning giver en ekstrem effektiv spåntransport og gevindtappen er ideel til gevind i dybder på 3,5 x diameter. En udvidelse af sortimentet inden for Blaxx™ fræsere til fræsning i stål og støbejernmaterialer, rustfrit stål samt vanskeligt bearbejdelige materialer som ikke-jernholdige metaller blev også lanceret under EMO messen.

WALTER Multiply
WALTERs fokus er på hele bearbejdningsprocessen og interesserede besøgende kunne se, hvordan brugen af WALTER Multiply kunne tilføre procesoptimering og en nedbringelse af produktionsomkostningerne pr. enhed.

Kontakt AVN Teknik - hvis du vil se alle WALTERs nyheder fra EMO messen
”Det har været en meget interessant og lærerig tur”, afslutter koncerndirektør Ole Krabbe og AVN Teknik teamet, som glæder sig til at vise de danske kunder alle nyhederne fra WALTER. Hvis du ikke kan vente, så kontakt AVN Teknik på 70 20 04 11 og hør nærmere.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047