23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORCE Technology taler om rustfrit stål i byggeri.

DanCorr inviterer til seminaret Rustfrit stål i byggeri torsdag den 31. oktober 2013 i Aarhus, hvor FORCE Technology har to indlæg.

Jesper Nielsen Holst taler om ”uventet” nedstyrtning af komponenter ophængt i rustfrit stål, der kan skyldes aggressiv atmosfære i svømmehaller.

Indlægget handler om risiko for nedstyrtninger af komponenter ophængt i rustfrit stål i svømmehaller som følge af spændingskorrosion. Han kommer også ind på mekanismer ved spændingskorrosion og gennemgår, hvordan risiko for spændingskorrosion i ophæng minimeres.

Selvom problemet har været kendt længe, er der gentagne eksempler på fatale ulykker eller nærulykker. En ny NACE standard vil søge at skabe større opmærksomhed og bedre retningslinjer til forebyggelse af problemet.

Korrosionsskader i brugsvandsinstallationer
Det andet indlæg tager Frank Fontenay sig af, og hans indlæg handler om uventede og hurtige korrosionsskader på rustfri stålrør i brugsvandsinstallationer.

Rustfrit stål har været anvendt til brugsvandsinstallationer i Danmark i omkring 25 år, og korrosionsskader har været sjældne, når gældende krav til håndværksmæssig udførelse og miljø har været overholdt.

Fra tid til anden har man set eksempler på spaltekorrosion i pres-fittings og rør af EN 1.4401/1.4404, men ofte har angrebene kun givet kosmetiske skader. Efter indførelsen af nikkelfri (ferritiske) rustfri stålrør er hurtigt forløbende korrosion set oftere, og i flere tilfælde har det resulteret i gennemtæring af rør på mindre end et år.

Seminaret Rustfrit stål i byggeri har også mange andre spændende indlæg på programmet, så tilmeld dig hvis du har interesse for emnet.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.047