23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AMU-Vest valgte at bruge Skelmose Consulting

Gode erfaringer gav genvalg, da en ny key account manager skulle findes.

”De gode erfaringer fra bl.a. ansættelsen af sekretariatschefen til Danish Offshore Academy gjorde, at AMU-Vest hyrede Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose Consulting i Bramming til at finde en key account manager til en ny aktivitet for energi- og off-shore-sektoren.

Det job ville have været svært at besætte på baggrund af en jobannonce i pressen, så derfor valgte vi rekrutteringsfirmaet til at stå for den indledende fase.

Aksel Uglvig Jensen præsenterede seks ansøgninger for os, og to blev valgt ud til samtale. Både før og efter den var der en test, og der var i ansættelsesudvalget bestående af driftschef Poul Viggo Fischer, souschef Eva Lundgren og mig selv ingen tvivl.”

Det fortæller direktør Torben Pedersen fra AMU-Vest om forløbet, der betød ansættelsen af Knud Mikkelsen, Brørup, som storkundesælger.

”Det handler om at sælge kurser og træningsaktiviteter til kunder med mere end 100 ansatte inden for energi- og offshore-sektoren. Knud Mikkelsen blev valgt på modenhed, et vist branchekendskab samt erfaring med salgsarbejde. Han er alene om den opgave, men er knyttet til de øvrige konsulenter på AMU-Vest.

Han skal i første omgang skabe et netværk inden for energi- og offshore-branchen, og vi kan allerede se de første resultater. Det skulle gerne udmønte sig i kunder til AMU-Vest, men det er et langt og sejt træk”, erkender Torben Pedersen.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047