23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær mere om overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse af stål

FORCE Technology afholder kursus, om hvordan du behandler stål d. 19.-20. november 2013 i Brøndby.

Stål anvendes i stor udstrækning i f.eks. bygningskonstruktioner, til vindmøller, broer og til værn og skiltning ved vejanlæg mv. Det er vigtigt for korrosionsbeskyttelsens holdbarhed, at der anvendes en behandling, der er egnet til de givne forhold. Behandlingen skal være udført korrekt, så der ikke påløber uventede omkostninger til skadesudbedring og så vedligeholdsudgifterne bliver mindst mulige.

Udbytte
Du får et overblik over ståls korrosion og behov for beskyttelse under forskellige forhold. Desuden får du belyst fordele og ulemper ved de forskellige metoder til korrosionsbeskyttelse. Du får også gennemgået hvordan overfladebehandlingen kontrolleres for at sikre den ønskede kvalitet.

Målgruppe
Kurset er alment orienterende og retter sig mod teknikere, værkfører og arbejdsledere samt personale beskæftiget med kvalitetskontrol projektering, konstruktion og tilsyn.

Tilmelding
Tilmeld dig hos Jette Jacobsen på mail jtj@force.dk eller på telefon 43 26 74 26.

Yderligere information
Kontakt Torben Jensen på mail tj@force.dk telefon 43 26 73 29, hvis du ønsker at vide mere om kurset. Du kan også læse mere om kurset Stål – Overfladebehandling, korrosionsbeskyttelse.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.047