23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhedsrelæet PNOZ s50 – kontaktfri og sikker aktivering af to bremser

PNOZ s50 fra Pilz, kan aktivere to effektive bremser kontaktfrit og sikkert samtidigt. Dermed sørger det især i forbindelse med vertikale akser for den nødvendige sikkerhed!

PNOZ s50

Det nye sikkerhedsrelæ PNOZ s50 kan aktivere to effektive bremser kontaktfrit og sikkert samtidigt. Dermed sørger det især i forbindelse med vertikale akser for den nødvendige sikkerhed: Hængende lasters egenvægt kan f.eks. i ilægnings- og udtagningsportaler, værktøjsmaskiner, løfteanordninger samt inden for sceneteknik være tilstrækkelig til at få aksen til utilsigtet at sænke sig. Takket være reducerede intervaltider øger sikkerhedsrelæet desuden anlægs energieffektivitet betydeligt.

Sikkerhedsrelæet PNOZ s50 med nødstopfunktioner er konstrueret til aktivering af holde- og sikkerhedsbremser i området 24/48 volt DC i vertikale akser indtil PL e i henhold til EN ISO 13849-1 og SIL CL 3 i henhold til EN/IEC 62061. Det særlige ved denne nye løsning på markedet er, at man med et sikkerhedsrelæ kan aktivere to bremser samtidigt, også fra forskellige producenter. Ved hjælp af den høje udgangsstrøm på 3,5 ampere kan PNOZ s50 aktivere effektive bremser til tunge laster; efter behov op til spidsstrømme på 6,5 ampere.

Sikkerhedsrelæet PNOZ s50 giver høj sikkerhed med en hurtig frakobling af effektkredsene. Den alternative mulighed for en langsom aktivering muliggør støjsvag omskiftning af bremserne. Til aktivering af funktionerne er der fire sikre og to standardindgange til rådighed.

Høj energieffektivitet ved hjælp af reducerede intervaltider

Pilz anvender impulsbreddemodulation til spændingssænkning for at forbedre intervaltiderne og dermed anlæggets energieffektivitet. En nyhed er også den kontaktfrie og dermed slidfrie teknik i området 24/48 volt DC. Den afkorter reaktionstiden i samspil med bremsen og øger dermed beskyttelsen af betjeningspersonalet betydeligt.

PNOZ s50 kan afhængigt af sikkerhedskravene kombineres med Safe Motion-løsningen PMCprotego DS fra Pilz, der så yderligere tilbyder en sikker bremsetest (SBT). PNOZ s50 har som andre løsninger i PNOZsigma-produktserien en drejeknap til enkel navigation ved hjælp af menuen og til indstilling af de ønskede parametre. Det sparer tid ved klargøring, fordi der hverken er behov for pc eller software.

Vertikale akser udfordrer sikkerheden

Svigtende bremseanordninger på grund af slid eller svigtende energitilførsel er hovedårsagerne til ukontrolleret nedsænkning eller nedstyrtning af hængende laster. Sikkerhedsrelæet PNOZ s50 yder et væsentligt bidrag til kontrol af risiciene ved vertikale akser. Typiske anvendelsesområder for vertikale akser er ilægnings- og udtagningsportaler, værktøjsmaskiner, løfteanordninger og sceneteknik.

Yderligere oplysninger:

Sikkerhedsrelæet PNOZ s50 »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pilzdk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.063