23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå besparelser inden for robotteknik!

Omhyggelig konstruktion og installation af robottekniksystemer reducerer omkostningerne og øger produktiviteten.

For at få konkurrencefordele implementerer flere og flere producenter robottekniksystemer til udførelse af gentagne opgaver. Ofte installeres der f.eks. robotarme, som anvendes i nærheden af arbejdere, der arbejder ved produktionslinjer. Ved korrekt implementering kan der spares produktionstid og reduceres produktionsomkostninger med robotsystemer.

Større sikkerhed og samtidig overholdelse af de gældende standarder

Den omhyggelige hensyntagen til sikkerhedsaspekterne under planlægningen kan bidrage til maksimering af robotsystemers produktionsfordele og sikre overensstemmelse. Den internationale standard ISO 10218, der drejer sig om sikkerhedskrav til industrirobotter, er overtaget af mange lande med en anden retspraksis. Med til de nationale standarder, der er harmoniseret med ISO 10218, hører også opdateringer af ANSI/RIA R15.06 i 2012 udført af American Robotics Industry Association. Disse robotstandarder giver hjælp til sikkerhedsfunktioner i situationer, hvor mennesker og robotter arbejder sammen. I disse standarder fremhæves også nødvendigheden af risikovurderinger og PL- eller SIL-specifikationer.

Med Pilz er du på den sikre side

Pilz foretager en omhyggelig planlægning og implementering af dine robotsystemer for at sørge for sikkerheden samtidig med, at de maksimerer produktionen og minimerer stilstandstiderne. Vores service indeholder tests af arbejdshastighed, efterløbstider og maskinkraft samt deres korrekte indstilling for at overholde forskrifterne.


Pilz deltager i DIRA (Dansk Robot Netværk) Roadshow d. 26.-28.11.2013 - læs mere her »

Læs mere om vort kursus "Robotsikkerhed" »



Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pilzdk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.064