23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny magnetisk hjemmeside

Så er Larko Magnets nye hjemmeside gået i luften. Oplev endnu større brugervenlighed, større adgang til tekniske specifikationer og et professionelt design. Vi glæder os til at byde jer velkomne.

Larko Magnet er netop nu gået live med en spritny hjemmeside, og vi glæder os til at kunne byde dig inden for i magnetismens verden.

Den nye side er opbygget ud fra principperne om større brugervenlighed og gennemsigtighed, så du som kunde nemt kan finde de informationer, du søger.

Gå til hjemmesiden her.

Nyt visuelt udtryk – samme stærke værdier

Det nye design og den nye opbygning er udviklet til, at du som kunde hurtigt kan få adgang til alle vores seneste tekniske specifikationer, datablade, vejledninger, tegninger, priser mv. Det nye visuelle udtryk forener i endnu højere grad vores gennemgående værdier om professionel kvalitet, høj faglighed og troværdighed. Vi sætter derudover fremover endnu større fokus på udviklingsprojekter – både fra vores kunder og internt i virksomheden.

Det nye site er første del af en ny, langsigtet markedsstrategi for Larko Magnet med det formål at give vores kunder en endnu stærkere samarbejdspartner inden for professionelle magnetsystemer.

Vi modtager gerne ris/ros om hjemmesiden samt forslag til nye ideer og tiltag. Send dine kommentarer til marketing@larko.dk, og du hører fra os snarest muligt.

God fornøjelse.

Klik her for at komme til vores hjemmeside

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537

Kontaktperson

EDH
Elisabeth Dencker Hein
Projekt- og Marketingleder
+45 39 65 48 00 edk@larko.dk

Send til en kollega

0.063