23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv TÜV certificeret Maskinsikkerhedsekspert med CMSE

Til maj kan du blive certificeret ekspert i maskinsikkerhed i din virksomhed med den globalt anerkendte kvalifikation CMSE® - Certified Machinery Safety Expert!

CMSE® – Certified Machinery Safety Expert er en globalt anerkendt kvalifikation inden for maskinsikkerhed. CMSE® beskæftiger sig med komplekse tekniske spørgsmål om maskiners sikkerhed og formidler omfattende viden om hele maskinens livscyklus – lige fra lovgivning over standarder til anvendelse af funktionelle sikkerhedsprincipper. CMSE® er endvidere certificeret af TÜV NORD. Yderligere oplysninger om indhold, tidspunkter og kvalifikationssteder finder du på adressen www.cmse.com.


CMSE® – en unik kvalifikation

Vores CMSE®-undervisere har mange års erfaring inden for maskinsikkerhed. Indholdet formidles ud fra praktiske projekteksempler for ud over teorien også at give deltagerne en forståelse for de praktiske sammenhænge.

CMSE® henvender sig først og fremmest til maskinbyggere, konstruktører, projekt-og sikkerhedsingeniører inden for automatiseringsteknik samt fagfolk inden for arbejdsbeskyttelse, serviceteknikere og økonomi-ingeniører.


Udnyt kvalifikationen til CMSE®

Kvalifikationen til CMSE® giver dig mulighed for at

• anvende kravene i alle relevante forskrifter og standarder for maskinsikkerhed og overføre dem til konstruktion, service og drift af maskiner.
• lede projekter lige fra risikovurdering til systemintegration.
• konstruere funktionelle sikkerhedssystemer i overensstemmelse med EN ISO 13849-1.
• blive anerkendt ekspert i maskinsikkerhed i din virksomhed.

Når du har bestået den afsluttende prøve, får du det internationale TÜV Nord-certifikat. TÜV Nord er et internationalt certificeringsorgan, der er repræsenteret i over 70 lande.


CMSE® tidspunkter og steder 2014

Kurserne til kvalifikationen afvikles løbende i mange lande. Vi organiserer gerne in-house-kurser i CMSE® både for dig og dine medarbejdere samt globalt.

Den første danske termin er i maj, læs mere forneden.


Yderligere oplysninger:

Download de internationale CMSE®-tidspunkter 2014 »

Læs mere om/tilmeld dig det danske CMSE® uddannelsesforløb »

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047