23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimering af den spåntagende proces!

- Hvordan det skal gøres vil AVN Teknik A/S og JaCa Tools gerne give et bud på under VTM messen 2014, som finder sted den 1.- 4. april 2014, i Odense Congress Center.

Besøgende på Walter Nordens stand C-4147 præsenteres for, hvordan virksomheder kan optimere deres bearbejdningsproces og reducere omkostningerne med Walters brede sortiment af spåntagende værktøjer.

Walters værktøjsprogram
Walter består af et komplet værktøjsprogram til boring, drejning, fræsning og gevindfremstilling og dækker over mærkerne Walter, Walter Titex, Walter Prototyp og Walter Multiply.

Walter Titex - bor 70 x d
Der vil på standen være fokus på Walter Titex, højtydende XD HM bor (XD står for ekstremt dyb), op til 70 x diameter. XD HM borene er baseret på den nyeste produktionsteknologi og har en avanceret TiALN-Tip belægning for lang standtid. Interne kølekanaler giver optimal varmeafledning og pålidelig spånafgang, når der bores i materialet. Borene er ideelle til stål, støbejern og ikke-jernholdige metaller.

Walter Prototyp - innovative gevindtappe
Walter Prototyp har en innovativ tilgang til gevindbearbejdning og lancerer, under navnet Paradur® Eco Plus og Prototex® Eco Plus, en gevindtap, som er specielt udviklet for at øge produktiviteten i en lang række materialer. Den specielle THL-belægning giver en ekstrem effektiv spåntransport, og gevindtappen er ideel til gevind i dybder på 3,5 x diameter.

Walter lancering af nyt stik- program
Der vil også være fokus på udvidelsen af sortimentet for Blaxx™ fræsere til fræsning i stål og støbejernsmaterialer, rustfrit stål samt vanskeligt bearbejdelige materialer, som ikke-jernholdige metaller. Walter fremhæver også det nye stik-program med bl.a. G2042 til sporstikning og afstikning på alle typer af drejebænke. G2042 er ideel til operationer, hvor pladsen er begrænset, og udmærker sig ved lav risiko for vibrationer takket være forstærket skaft.

Effektive hårdmetal-rivaler
Oprivning af huller er ofte en tidskrævende proces, men ikke med Walters HSC hårdmetalrivaler, som sikrer en kort bearbejdningstid. HSC rivalerne er over 35 gange hurtigere sammenlignet med konventionelle HM rivaler. Rivalerne giver mindre vibration, og indvendig køling garanterer optimal smøring og effektiv spånafgang. En ny-udviklet belægning reducerer løsægsdannelse på skærekanten under kontinuerlig bearbejdning. Den høje hulkvalitet og overfladekvalitet bibeholdes selv ved disse høje hastigheder. HM rivalerne er ideelle til stål og støbejern som primære applikationer og ubelagte HM rivaler, især til ikke-jernholdige metaller, plast samt grafit.

Walter Multiply
Walters sortiment har fokus på hele bearbejdningsprocessen, og ovenstående værktøjer er blot et lille udsnit af, hvad Walter kan bidrage med, når det kommer til spåntagende bearbejdning. Det er de tekniske konsulenter, Michael Eg, Niels Lauesen og Henrik Abild Nielsen, der har mange års virke og erfaring i branchen, som repræsenterer AVN Teknik på Walter Nordens stand, og Lars Gøthler og Johnny Nielsen fra JaCa Tools, som også glæder sig til at byde besøgende og kunder velkomne på standen.

Besøg Walter Nordens stand C-4147
Se de seneste produktnyheder og serviceydelser og få et kvalificeret bud på, hvordan brugen af Walters sortiment kan føre til procesoptimering og en nedbringelse af produktionsomkostningerne, så jeres virksomhed kan blive udrustet til fremtidens konkurrenceudfordringer.

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047