23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DeltaPac udfylder hullet i packaging applikationer

En sensor der er i stand til at detektere individuelle emner som kører side om side uden mellemrum på conveyorsystemer.

Det banebrydende ved DeltaPac’en er, at den fjerner behovet for at håndtere pakker enkeltvist. Eliminering af afstanden mellem emner giver præcision og høje gennemstrømningshastigheder samtidig med, at den reducerer risikoen for driftstop.

I dag benytter man typisk et tydeligt mellemrum mellem emner for at give en fotocelle mulighed for at detektere emners forkant.

DeltaPac’en anvender derimod en patenteret teknologi, som udnytter emners konturer til detektion. Den tæller emner og det gør den uanset om der er tale om æsker, kartonner og brikker, i runde, kvadratiske eller ottekantede former.

Når emnerne kan stå side om side, er der ikke længere behov for buffer- og separationsmekanismer. Problematikken omkring kollisioner mellem emner der indhenter hinanden eller vælter på transportbåndet kan ligeledes elimineres. Teknologien understøtter dermed mere pålidelig styring af produktionsprocesser og øger samtidig præcisionen i forbindelse med printning, etikettering og palletering.



Sensoren
Sensoren er en plug and play sensor som kan installeres et vilkårligt sted i produktionen, hvorefter den straks udlæser position og antal emner på simpel PNP udgang. Den har fire PinPoint sender-LED’er og to modtager elementer, som kan måle den returnerede energi. Ved at kombinere SICKs SIRIC ASIC chip med afstandsmåler teknologi, kan hjørner med radius op til 20 mm registreres med standardopsætning. DeltaPac detekterer emner op til 3 m /s og har en maksimal produktionskapacitet på 200.000 emner i timen. Ønsker man at tilpasse sensoren til konkrete opgaver, kan man vælge en avanceret version med IO-Link kommunikation.

Det kompakte hus, 42mm x 42mm x 45mm, overholder IP67 og er udformet til optimal montage med justerbare stikudgang og nem aflæsning af funktion.

Hvordan får jeg mere information?
Vore teknikere sidder klar med råd og sparring på telefon: 45826400
> datablad

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047