23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Abena Produktion A/S kigger alle med på IPW løsningen

Nem adgang til projektinformationer og enkel projektstyring. Det er blandt andet, hvad Abena Produktion har opnået med QP Modellen.

- I dag kigger og følger alle med i projekterne hos Abena Produktion. Oversigten er tilgængelig for alle i organisationen, fortæller Suzet Skovby, Assistent i Teknisk Afdeling, med et smil, for projektmodellen anvendes indtil videre kun i et pilotprojekt for at lære alle funktionerne i QP Modellen bedre at kende.

Brugervenligheden er en kæmpe fordel
- Det har selvfølgelig gjort implementeringen lettere, at systemet er bygget op om IPW eFormular, som vi allerede bruger og alle kender, siger Suzet Skovby: Men åbenheden omkring, at systemet ligger der, og den store brugervenlighed gør, at alle nemt kan se i systemet og finde oplysninger om de mange projekter.

- QP Modellen har blandt andet givet os et samlet bibliotek, hvor vi kan gemme handlingsplaner og tidsplaner, og hvor alle har adgang. Så når der spørges til, hvilken værdi vi har fået tilført, vil jeg sige vidensdeling og mere synlighed. Og det er jo bestemt et plus.

Læs hele historien her

Læs om
Abena Produktion A/S
QP Consult
IPW Systems

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916

Send til en kollega

0.047