23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimismen bobler på maskinmarkedet

Maskinmessen i Kolding trak et flot besøgstal i år - og det er godt nyt, for det er et af flere tegn på, at der gang i hjulene i metalindustrien.

Optimismen bobler på maskinmarkedet. Sådan lyder det samstemmende fra salgsdirektør i Lemvigh-Müller, Anders Bille, og direktør i Kapema, Peter Mortensen i kølvandet på den netop overståede maskinmesse, som løb af stablen 9. og 10. september i Kolding.

Anders Bille fortæller, at der var kul på kundeforespørgslerne i løbet af messens to dage:
- Vi fik rigtig mange interessante forespørgsler og også ordrer på messen, og selvom alle forespørgslerne ikke nødvendigvis bliver til ordrer allerede i morgen, så fortæller det om god travlhed i metalindustrien. Det fortæller besøgstallet også om – der var ca. 250 potentielle og købelystne kunder, som lagde vejen forbi messen i år, så vi er glade og tilfredse, for det har den positive årsag, at producenterne har travlt rundt omkring i landet.

Peter Mortensen på sin side fortæller om en voksende tilbudsstak hjemme på kontoret:
- Markedet har ligget stille siden 2008, men der er efterhånden ophobet et investeringsbehov hos kunderne, som i lang tid har repareret på de gamle maskiner i stedet for at købe nye, så der er en boblende optimisme i branchen. Kapema har da også fået mange forespørgsler på messen, og på det seneste har vi givet flere tilbud end tidligere på året – så tilbudsstakken vokser hjemme på skrivebordet. Kapema har da også bygget et maskinlager op, så vi er klar til at levere, når kunderne lægger ordrerne, siger Peter Mortensen, der kan fortælle, at markedets interesse især går i retning af mere avancerede og automatiserede maskiner som fx robotanlæg.

Det var andet år i træk, at Lemvigh-Müller og Kapema gik sammen om at afholde Maskinmesse i Kolding. Messen i år var en manifestation af det stærke samarbejde, som blev indledt sidste forår mellem Lemvigh-Müller og maskinleverandøren Kapema.


Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.047