23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Teknik udstiller på FoodTech messen!

AVN Teknik er på plads, når FoodTech messen, som er Nordeuropas største fagmesse inden for fødevareteknologi, slår dørene op, den 28.-30. oktober i MCH.

Mød AVN Teknik på stand J7366

Effektive løsninger!
AVN Teknik vil under FoodTech messen præsentere flere forskellige effektive løsninger inden for automation til fødevareindustrien.

Fokus på reducering af omkostningerne
AVN Tekniks fokus er at nedbringe omkostningerne til vedligeholdelse og installation uden at gå på kompromis med levetiden, kvaliteten og tolerancer.

Ny aktuatorserie
Du kan møde AVN Teknik, på stand J7366, hvor du bl.a. kan se den nye aktuatorserie fra producenten Thomson Linear, der har mange års erfaring og ekspertise inden for komponenter til bl.a. levnedsmiddelindustrien, og som har markedets største udvalg inden for lineære komponenter til netop det segment. PC-aktuatorserien udmærker sig ved at kunne håndtere 5 gange mere last end pneumatikdrift, og der kan spares betydeligt på både det grønne og det finansielle regnskab.

3-stjerner
PC-aktuatorerne er netop blevet belønnet med 3 stjerner af messekomiteen, under FoodTech messen, som har vurderet 40 produktnyheder fra udstillerne.

Glide Screw™
AVN Teknik viser også, på standen, den revolutionerende og patenterede Glide Screw™.
En kombination mellem en lineær bøsning og en trapezspindel, så konstruktøren ikke længere behøver at montere lineære føringer parallelt med spindlen, hvis der anvendes en Glide Screw™, når der skal konstrueres systemer, som inkluderer lineære bevægelser. Glide Screw™ møtrikken er udført i materialet Delrin og rustfast stål. Det giver en god kombination af sejhed, styrke og hårdhed, hvilket gør Glide-Screw™ meget anvendelig i installationer i fødevareindustrien.

Gratis adgang!
Du kan tilmelde dig FoodTech messen allerede nu, og springe køen foran messehallerne over, ved at registre dig on-line og printe dit personlige adgangskort på www.foodtech.dk

Kontakt AVN Teknik salgsingeniør, Flemming Blauert tlf. 21655625, hvis du vil vide mere om de udstillede produkter

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047