23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Hydraulik indleder samarbejde med Alfa Laval

AVN Hydraulik er udnævnt til ny certificeret distributør for Alfa Lavals produkter for køling af væsker til hydraulikindustrien

Alfa Laval Nordic A/S har indgået strategisk samarbejde med AVN Hydraulik A/S, og pr. 1. oktober 2014 er AVN Hydraulik A/S certificeret forhandler på produkter for køling af væsker til hydraulikindustrien i Danmark.

Samarbejdet er indgået med det mål at give vores slutkunder mulighed for at drage fordel af AVN Hydrauliks viden inden for hydrauliske komponenter. Udover at sælge og rådgive omkring varmevekslere, vil AVN Hydraulik også udføre service og levere reservedele til Alfa Laval varmevekslere. Alle disse kompetencer vil kunne blive udnyttet af danske slutkunder via den lokale repræsentation.

- For bedre at støtte vores kunder, vi ønsker at øge vores tilstedeværelse på det danske marked i hydraulik og teknik. Vi er overbeviste om, at AVN Hydrauliks ekspertise og erfaring giver både bedre service og øget fremmøde. Alfa Lavals brede vifte af varmevekslere er et naturligt supplement til AVN Hydrauliks andre produktapplikationer og samarbejdet giver et komplet sortiment af hydraulikkomponenter, siger Kristian Lernmark, Distribution Manager hos Alfa Laval Nordic.

- Vi er meget glade for Alfa Lavals tillid til vor virksomhed, og vi får nu mulighed for yderligere at forstærke vores position på markedet. Med samarbejdet udvider vi vort sortiment til eksisterende kunder, og vi kan desuden nå ud til et endnu større kundesegment, udtaler direktør Michael Lindberg.

AVN Hydraulik tilbyder Alfa Lavals sortiment af varmevekslere :
- BHE – loddede fladvarmevekslere med HEX-tilslutning
- DOC – Alfa Lavals loddede varmevekslere, specielt tilpasset hydraulik
- PHE – pakningstættede ”bolte” varmevekslere i forskellige materialer
- Alfa Nova – markedets eneste fusionsvejst pladevarmeveksler, udført i 100% rustfrit stål

Aftalen omfatter både nysalg og service.

Om AVN Hydraulik A/S:
AVN Hydraulik er en danskejet virksomhed med speciale i hydrauliske totalløsninger. De har salg, service, udvikling, produktion, værksted og lager i Brøndby samt serviceafdeling i Silkeborg. De udfører service i hele Danmark.

Om Alfa Laval
Alfa Laval er en af verdens førende leverandører af specialiserede produkter og procestekniske løsninger baseret på nøgleteknologierne varmeveksling, separation og væskehåndtering.

Alfa Lavals komponenter, systemer og service hjælper slutkunder med at optimere deres processer. De anvendes til at varme, køle, separere og transportere produkter i industrier, som fremstiller levnedsmidler og læskedrikke, kemikalier, medicinalvarer, stivelse, sukker og ethanol. Alfa Lavals løsninger anvendes også på kraftværker, om bord på skibe, i maskinindustrien, i mineindustrien, til håndtering af spildevand samt til klima- og køleanlæg. Alfa Lavals verdensomspændende organisation har et tæt samarbejde med slutkunder i omkring 100 lande og hjælper dem med at være et skridt foran på deres felt.

Alfa Laval, der er noteret på Nasdaq OMX Nordic, havde i 2012 en omsætning på 29,8 mia. SEK, svarende til ca. 25,9 mia. DKK. Virksomheden har ca. 17.500 ansatte. I Danmark havde Alfa Laval i 2013 en omsætning på ca. 4,5 mia. DKK og lidt over 1.800 ansatte, der beskæftiger sig med innovation, forretningsudvikling, produktion og salg.

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216

Kontaktperson

Susanne Schrader
Teknisk assistent
+45 43 24 55 70 ssc@avn.dk

Send til en kollega

0.047