23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2 nye ansigter hos Avidenz

Den 1. november sagde Avidenz velkommen til 2 nye medarbejdere. Det drejer sig om en konsulent og en sekretær/regnskabsmedarbejder. Læs en kort præsentation af dem her.

Konsulent med fokus på maskinsikkerhed og CE-mærkning
Vores nye konsulent hedder Jørgen Gadegaard, og han bliver kundeansvarlig for en række virksomheder primært i det Midt- og Østjyske. Jørgen har en solid erfaring med maskinsikkerhed og CE-mærkning, så det er på dette område, han bliver en af vores specialister og kan være med til at udvikle din virksomhed. Jørgen har faktisk tidligere været ansat hos os, så han har også en stor erfaring som arbejdsmiljøkonsulent og ved, hvad dette arbejde indebærer.
Jørgen er 48 år og bor i Odense sammen med sin kone og deres 3 børn.

Sekretær/regnskabsmedarbejder
Vores nye sekretær/regnskabsmedarbejder er Hanne Rudbeck Andersen. Hanne har fra sine tidligere jobs både stor erfaring som regnskabsassistent og sekretær. Hanne glæder sig til at tage godt imod dig i telefonen, når du ringer til os mandag-torsdag, hvor Hannes arbejdstider ligger. Fredag er vores ”gamle” bogholder Jette selvfølgelig stadig klar til at hjælpe dig på bedste vis.
Hanne er 48 år og oprindeligt fra Als, men bor nu i Ørbæk på Fyn sammen med sin mand og 2 børn.

Vi er sikre på, at begge vores nye kollegaer vil være til gavn for vores kunder, så det glæder os meget, at de er blevet en del af vores stærke team.

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28124341

Kontaktperson

KML
Kristina Munch Larsen
Kommunikations- og marketingmedarbejder
kml@avidenz.dk

Send til en kollega

0.062