23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komplet opbygning med fremragende kran og kvalitets wirehejs

Entreprenør Arne Pedersen, Lille Skensved har købt en ny opbygning.

Opbygningen består af:
En Hiab XS 288 EP-5 HiPro XSD kran, som er monteret bag førerhus. Hiab XS 288 EP-5 HiPro XSD er en fremragende kran der er udstyret med 2 stk. slangeruller med indvendige slanger, en V100 ventil og XS-Drive radiostyring, samt fastmonterede støtteben.

Et SAWO CLF 326S-3W wirehejs med 3-vejs tip. Wirehejset er udstyret med en combitank, en værktøjskasse med indbygget batterier, og skørter som inddækning. Skærme er i hel-alu og monteret over bagaksler, samt enkelt alu-skærme over 2. aksel. Yderligere har hejset den kendte SAWO heavy bagende med Jokan diodebaglygter, blitzblink samt LED arbejdslamper. Derudover er der diverse alu –afdækninger oven på hejs, og et VBG 795 træk med luftservo.

En Nopa Pendel container med pendel lodret i venstre side og helside i højre, dobbelt svingbar. Pendel containeren har automatbagsmæk, og svensker opluk på øverste bagsmæk. Endvidere lukker bagsmæk om til højre side. Bunden i pendel containeren er en 4 mm Hardox 450 jernbund, og med surringsstænger under ladkant i begge sider.

Bilen er opbygget efter sønnen Jespers ønsker og er blevet en rigtig flot bil.

Hele opbygningen er monteret på en Volvo FMX 8x4, der er leveret at Titan.



SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113

Send til en kollega

0.047