23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få større processikkerhed med Walters Cut-SX-sporstikningssystem!

Cut-SX-sporstiksystem sikrer processikkerhed i enhver applikation, og Walters Cut-SX-sporstiksystem passer til en bred vifte af bearbejdningsopgaver.

Cut-SX-sporstiksystem sikrer processikkerhed
AVN Teknik, som forhandler Walter AG’s brede sortiment inden for spåntagende værktøjer, sætter fokus på Walters Cut-SX-sporstikningssystem. Walters Cut-SX-sporstiksystem passer til en bred vifte af bearbejdningsopgaver. Cut-SX-sporstiksystem sikrer processikkerhed i enhver applikation, og processikkerhed er alfa og omega inden for spor- og afstikning og især ved dybe stik i emnet.

Stabilitet i dybe spåndybder
Den vigtigste egenskab ved Walter Cut-SX-værktøjerne er det stabile fastspændingssystem, som giver stabilitet i dybe spåndybder. En kæmpe fordel sammenlignet med konventionelle skær, der monteres i en lige vinkel. Processikkerheden øges betydeligt, fordi positiv låsning af skæret sikrer, at skæret ikke kan falde ud ved bearbejdning under forhold med ekstrem høj belastning.

Walter udvider Cut-SX-sporstikningssystemet
Walter udvider Cut-SX-sporstikningssystemet med enkeltskær, både med og uden indvendig køling. Cut-SX G2042R/L stikblade uden indvendig køling og Cut-SX G2042 R/L-C-P med indvendig køling, begge med forstærket skaft, fås i 4 varianter: Venstre- eller højre-udførelse, og begge kommer i en standard og kontraversion.

Bladhøjder på 26 og 32 mm og skærbredde fra 2 til 4 mm.

Indvendig kølemiddeltilførsel
Walter Cut-SX G2012-P-værktøjsholdere med indvendig kølemiddeltilførsel har nu også skaftstørrelser på 12 og 16 mm til mindre diametre. Disse er særligt egnede til brug på multispindel-maskiner og automatiske pinoldrejebænke, fordi værktøjsmålene er specialtilpasset til disse maskintyper, oplyser AVN Teknik, som har de tekniske informationerne fra Walter AG.

Få mere information
Kontakt AVN Teknik for yderligere information på 70 20 04 11!



AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047