23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAWO leverer HIAB kran med VSL+ overvågning

Lars Skak hos M. Skak Jensens Specialtransport A/S, Rødekro var på udkig efter en ny 110 tm. kran. SAWO kunne tilbyde bedste produkt med det mindste indbygningsmål og derved levere en forholdsvis kort bil.

Med leveringen af HIAB XS 1058 E-8 er kombinationen af lav vægt, smalt indbygningsmål og lang rækkevidde = stor fleksibilitet og højere indtjening på grund af bedre nyttelast.

Bilen kan køre lovligt med fly-jib monteret og samtidig er det muligt at pakke kranen sammen med spil monteret under Fly-jiben.

Desuden har HIAB verdenspremiere på HIAB XS 1058 med VSL+ støttebensovervågning. VSL+ er et helt nyudviklet system, der udnytter bilens aktuelle vægt i forhold til belastningen på støttebenene og derved løbende måler kranens stabilitet og sikrer brugeren det optimale løft. HIAB's VSL+ er det mest avancerede system på markedet, og giver kunden ekstrem stor frihed under drift af kranen uden dette sætter begrænsninger for brugeren der vil besværliggøre den daglige drift for kranføreren.

HIAB XS 1058 E-8 er den første af 2 HIAB kraner, der indgår i Skak Jensens kranflåde. Der er tilkøbt yderligere en HIAB XS 622 EP-6, der har 6 hydrauliske udskud og rækker hele 17 mtr.

Salget af HIAB er sket ud fra lav egenvægt, stor rækkevidde samt ikke mindst SAWO's landsdækkende servicenet, der altid er der for kunden.

Skaks Specialtransport er startet på Rømø af vognmand Magnus Skak tilbage i 1974. Firmaet beskæftiger 50 mand i henholdsvis København, Esbjerg, Rødekro, og Gmbh i Flensborg.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113

Send til en kollega

0.047