23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan entreprenører få danskproduceret armering til sekantpæle

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller kan som de eneste i landet producere armeringskurve til funderingsløsninger med sekantpæle.

For entreprenører har det store fordele, at produktionen af armeringskurvene foregår i Danmark - blandt andet kan det forhindre fejl og sikre fleksibilitet og fremdrift i byggeriet.

I tætbefolkede områder vælges fundering med sekantpæle oftere og oftere, fordi det er en metode, som begrænser de støj- og rystelsesproblemer, der forekommer ved traditionelle spunsløsninger. Hidtil har entreprenører dog skullet til udenlandske leverandører i blandt andet Polen og Tyskland for at få armering til sekantpælene. Det er ikke længere nødvendigt, da Lemvig-Müller har investeret i en maskine, der producerer armeringskurve:

”På vores nye Pilemaster-maskine producerer vi armeringskurve efter entreprenørernes tekniske specifikationer, ønsker og krav. Det kan for eksempel være, at der er specielle krav til afstivningen eller til placeringen af afstandsholdere, og så står Lemvigh-Müllers ingeniører til rådighed med teknisk sparring, der netop er med til at sikre, at kurvene opfylder alle kvalitetsparametre. I den proces er det også en fordel, at vi som producent er så tæt på. Dels er det nemmere at have en tæt, løbende dialog, dels undgår man sprogbarrierer”, fortæller salgschef Arne Juel Kristiansen fra Lemvigh-Müllers armeringsafdeling.

Kurvene leveres i takt med byggeriet
Produktionen af armeringskurvene ligger i Køge, der med motorveje mod syd, vest og nord er et logistisk smørhul i forhold til byggepladser i hele landet:

”Det er også en fordel for entreprenørerne, at produktionen foregår så tæt på, at kurvene kan produceres og leveres i takt med byggeriet - ikke mindst hvis der opstår ændringer i byggeprocessen, for det betyder, at Lemvigh-Müller meget hurtigt kan tage højde for ændringerne i produktionen, så man undgår fejl og stilstand i byggeriet”, siger Arne Juel Kristiansen.

Han fortæller, at Lemvigh-Müller allerede er godt i gang med produktionen af armeringskurve til et stort byggeprojekt i Valby for entreprenøren Per Aarsleff A/S. Entrepriselederen på projektet fortæller i en video om de fordele, der er ved at få kurvene produceret i og leveret fra Danmark.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.047