23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gelænder fra Storbritannien til Danmark

PcP. introducerer nu det oplagte valg for virksomheder der ønsker et fleksibelt gelændersystem som er nemt at montere.

Gelændersystemet Guardrail er gennem 30 år anvendt som faldsikring og værn på bl.a. tage, reposer og trapper i Storbritannien. Det er PcP.s søsterselskab i Wolverhampton, der har specialiseret sig i systemet, som nu udbredes til resten af Europa og Danmark.

Guardrail-systemet i galvaniseret stål monteres uden svejsninger, og med et bredt udvalg af fodbeslag kan gelænderet installeres på forskellige former for konstruktioner.

Systemet består af balustre med en, to eller tre rørgennemgange og monteres vandret på tage, platforme og f.eks. reposer, og skråtstillet på trapper. Derudover tilbydes flere typer af afslutninger og selvlukkende låger i halv eller fuld højde.

Gelændersystemet er fremstillet i henhold til EN14122 og er blandt andet anvendt ved kyststrækninger, jernbaneinfrastruktur, på gangbroer, tage og trapper.

PcP. har over 80 års erfaring med risteløsninger indenfor industri, offshore og infrastruktur, hvor Guardrail-gelændersystemet indgår som et vigtigt supplement eller som enkeltstående produkt.

Se gelændersystemet på PcP.s stand 7280 i hal J2.

PcP. Danmark A/S
Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14310940

Send til en kollega

0.047