23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv forsynet med stål - fra den fri fugl

Har du brug for stål til produktionen eller byggeriet? Måske til et helt særligt formål? Eller i specielle kvaliteter og dimensioner? Så er du godt hjulpet hos Lemvigh-Müller, som i dag lancerer ny hjemmeside målrettet byggebrancen og stålindustrien

Lemvigh-Müller samarbejder med førende stålleverandører i hele Europa og resten af verden. Det i sig selv er ikke enestående, men det, der adskiller Lemvigh-Müller fra andre stålgrossister, er, at der er tale om et frit samarbejde, hvilket vil sige, at virksomheden ikke er bundet til bestemte stålværker.

Den store teknik- og stålgrossist arbejder nemlig som, hvad man kunne kalde, en fri fugl. Det betyder, at man som kunde hos Lemvigh-Müller heller ikke er bundet til bestemte værker, men altid kan være sikker på at få det værk, som passer bedst til ens behov, ønsker og krav.

Ny hjemmeside viser fordelene

"Det eneste, vi hos Lemvigh-Müller er bundet af, er viljen til at sikre, at vores kunder altid får de helt rigtige produkter, dimensioner og kvaliteter – leveret til tiden og til den bedst mulige pris”, siger Ole Saxman, Indkøbs- og Markedschef (flade produkter).

Han fortæller, at Lemvigh-Müller i dag lancerer en ny hjemmeside, hvor man kan læse mere om de fordele der er ved at samarbejde med "den fri fugl."

Der er især 3 fordele, som du ikke bør gå glip af - klik her og se hvilke.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.047