23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hydraulikrør til enhver lejlighed

En stigende interesse har været medvirkende til, at Lemvigh-Müller har udvidet sortimentet af hydraulikrør og tilbehør som fittings og slanger.

Der er kommet flere hydraulikrør på Lemvigh-Müller lagre – og det gælder både de galvaniserede, fosfaterede og syrefaste rør. Det samme er tilfældet med tilbehør som slanger og fittings, som kunderne bruger, når de arbejder med hydraulikrør. Ifølge kategorichef hos Lemvigh-Müller Kim Kruse Hansen skyldes det udvidede produktprogram flere ting.

- Vi oplever, at et voksende antal kunder efterspørger hydraulikrør og tilbehør til deres produktion. Da vi samtidig ønsker, at kunderne skal være godt hjulpet og kunne købe den fulde pakke af Industri VVS og stål et sted, giver det rigtig god mening, at vi styrker sortimentet og udvider lagerbeholdningen, fortæller han.

Hurtig leveringstid
Hydraulikrør bruges i hydraulik- og pneumatiksystemer til fx kraner, lifte og i en lang række landbrugs- og entreprenørmaskiner. Alle hydraulikrør tæthedsprøves ved hvirvelstrømtest, så de kan klare det arbejdstryk, der er på røret, når det er i brug.
Lemvigh-Müller tilbyder dag-til-dag-levering, så du kan komme videre med dit arbejde.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at ringe og tale med en af vores produktspecialister på området på telefon 3695 5508.
Se også vores fulde sortiment af hydraulikrør eller hele kataloget med Industri VVS-produkter.

 

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.049