23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget efterspørgsel på flanger, rør, fittings og ventiler

Lemvigh-Müller oplever en øget efterspørgsel på flanger, rør, fittings og ventiler og har derfor udvidet sortimentet.

Målet er at være en ’one stop shop’ for produktionsvirksomheder, procesindustrien samt maskinbyggere og vedligeholdelsesfirmaer i industrien.

For et år siden udkom det store ’Industri VVS Katalog’, som over 280 sider viser bredden i Lemvigh-Müllers produktprogram rettet mod produktionsvirksomheder og procesindustrien. Allerede da kataloget kom ud af trykken, var der dog produkter, som ikke var med – for sortimentet af flanger, rør, fittings og ventiler bliver hele tiden udvidet.

Sortimentet vokser med efterspørgslen

Senest er produktprogrammet blevet udvidet med Unite butterflyventiler, Socla aktuatorer, rustfri svejsefittings i bejdset udførelse samt hydraulikrør i både sort, galvaniseret og rustfri udgave.

”Det er en udvikling i vores sortiment, som svarer til den øgede efterspørgsel, vi oplever på produkter til rør- og procesinstallationer samt maskinbyggere og vedligeholdelsesfirmaer i industrien. Vi tilstræber at være en one stop shop, hvor produktionsvirksomheder og procesindustrien kan få det, der er brug for af flanger, rør, fittings og til dels ventiler. Det meste leverer vi fra vores centrallager fra dag til dag - og selvfølgelig med 3.1-certifikater, hvis kunderne ønsker det. Vi har desuden kontakt til en bred vifte af leverandører i EU og Asien, som vi trækker på, når vi får projektforespørgsler”, siger kategorichef Kim Kruse Hansen.  

Ikke biblen, men…

Han pointerer, at selvom, det store ’Industri VVS Katalog’ ikke har alt med, så er det stadig i høj grad brugbart – ikke som endegyldig ’bibel’, men som brugervenligt opslagsværk, der giver et overblik over bredden i sortimentet af flanger, rør, fittings og ventiler.

Hent ’Industri VVS Katalog’ som iPaper her

Kim Kruse Hansen understreger, at det også altid der muligt at ringe til en af Lemvigh-Müllers produktspecialister indenfor ’Industri VVS’ og siger:

”De kan give en god service, og de ved mere end de fleste om flanger, fittings, rør og certifikater”.  

Få en specialist i røret

Produktspecialisterne sidder klar på tlf. 36 95 55 08

 Tjek udvidelserne til produktprogrammet ud her:

Hent flyer: Unite Butterflyventil 

Hent flyer: Hydraulikrør 

Hent flyer: Aktuatorer 

Se hydraulikfittings 

 

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.047