23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se JLM-pladeløfteåg i Odense

JLM Teknik præsenterer på årets metalbearbejdningsmesse blandt andet JLM-pladeløfteåg.

JLM lancerer flere løsninger på VTM 2017, der holdes 28. februar til 3. marts i Odense, såvel som eksempler på egenproducerede løsninger, der har mange år på bagen, og som allerede er en integreret del af løfte- og håndteringsudstyret i rigtig mange virksomheder i hele landet, fortæller Jan Andersen, der er salgskonsulent hos JLM Teknik:

"Vi oplever en rigtig stor efterspørgsel på pladeløfteåg, der er et trykluftdrevet vakuumåg, som fastholder emnet med 4 til 8 sugekopper." 

"Bommen på pladeløfteåget kan eventuelt monteres med lynskift. Dette betyder i praksis, at der kan monteres bom med forskellige antal sugekopper. Dette gør JLM tekniks pladeløfteåg ideelt for løft af mindre emner, eksempelvis fra laser eller kantpresser. Løfteåget benytter trykluft 6 bar som energiforsyning af alle funktioner på åget. Der er indikator, så operatøren kan se, når der er opnået tilstrækkeligt vakuum," fortæller Jan Andersen, og fortsætter:

"Arme kan forskydes sidevers på bom, og sugekopper kan individuelt forskydes sidevers på arme. Der er visuelt signal for opnået vakuum og visuelt signal i tilfælde af energisvigt. Afstilling af emnet sker med en enkeltt-knaps-funktion. Det kan af sikkerhedsmæssige årsager kun ske, når taljen er slækket. Løfteåget er monteret med holder for styretryk eller radiostyring, så operatøren nemt kan betjene både løfteåg og talje fra manøvrehåndtag. Endeligt er det vigtigt at nævne, at løfteåget overholder alle gældende regler for løfteåg EN13155, ligesom det er både betjeningsvenligt og kræver meget lidt vedligeholdelse," fastslår Jan Andersen. 

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Send til en kollega

0.063