23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Boost din konkurrenceevne med Smart Machines

Smart Machines er ikke længere en fremtidsvision. De er virkelighed, her og nu.

Globale megatrends som digitalisering, Internet of Things (IoT) og Big Data har drevet den industrielle evolution mod "Industry 4.0", og resultatet er et nyt verdensbillede for maskinbyggere, produktionsvirksomheder og industrien.

For at overleve i en digitaliseret verden med benhård konkurrence må de gribe det forretningsmæssige potentiale, som Smart Machines tilbyder. Alternativet er at fortsætte i samme spor og blive overhalet af de konkurrenter, der følger udviklingen og netop gør tingene på nye, smartere og mere effektive måder. Alternativet er at blive hægtet af.

 

Uanede muligheder med Smart Machines

Smart Machines har indbygget intelligens, kan opsamle og analysere data og kommunikere på et niveau, som ingen troede var muligt for bare få år siden. Og de nye muligheder er uanede. For eksempel kan man forestille sig:

 

  • Maskinen der selv planlægger serviceintervaller og bestiller reservedele og råmaterialer.
  • Maskinen der automatisk lægger ledig produktionskapacitet ud på nettet.
  • Augmented reality der letter arbejdet med service, fejlfinding og konfiguration.
  • Maskinen der opsamler og analyserer data om alt fra energiforbrug til fejlprocent og optimerer produktionen derefter.
  • Ekstern adgang til produktionsdata m.m. i realtid fra smartphone og tablet, hvor som helst og når som helst.
  • QR-koder med værdiskabende services.

 

Forretningsmuligheder for maskinbyggere

Smart Machines kan skabe nye forretningsmuligheder for de danske maskinbyggere via bl.a. nye serviceordninger til deres slutkunder, som bliver genereret af ’’big data’’. Fra altid at være på bagkant af fejl på maskinen, kommer man nu på forkant af potentielle fejlsituationer. Derved undgår man utilsigtede produktionsstop.

 

Et af de helt store temaer under industri 4.0, er hvordan de autonome robotter kan bruges i industrien. Kan det være en god business case? Svaret er Ja! Løsningerne kan allerede designes med standardkomponenter. Schneider Electric er klar til at gå i dialog med din virksomhed om, hvordan en almindelig picker robot, eller servo motion-løsning, kan blive en autonom løsning.

 

Har du lyst til at dykke mere ned i Industri 4.0 og dets forretningsmuligheder kan du med fordel se mit webinar ”Industri 4.0 skåret ind til benet” HER. Du kan også hente ''Industri 4.0 skåret ind til benet'' som podcast i App Store.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047