23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KJV viser fuldt program i Odense

Når der er samling den 28. februar til 3. marts i Odense, er det for første gang med KJV A/S som udstiller. Virksomheden har valgt at stille med hele bredden i programmet til fortrinsvis den spåntagende metalindustri.

KJV deltager for første gang på VTM-messen,  og har valgt at stille med hele bredden i firmaets omfattende program til den spåntagende industri, oplyser direktør Henrik Løftgaard:

"Vi vil forsøge at vise bredden i vores program til den spåntagende industri - lige fra skærende værktøjer og specialværktøjer til opspænding, forindstilling og opmåling samt automation”, siger Henrik Løftgaard.

”VTM-messen er en rigtig god mulighed for at få en snak med nye og velkendte ansigter i branchen i løbet af få dage", siger direktør Henrik Løftgaard.

”Vi glæder os til at hilse på vores kunder samt til at give de øvrige besøgende en introduktion til de mange muligheder KJV tilbyder til at effektivisere deres spåntagende produktion. Vores teknikere står klar til at vende konkrete problemstillinger fra de besøgendes egen produktion samt til at præsentere nyheder og highlights.”

Omdrejningspunkterne på KJV-standen er produkter fra især agenturene Iscar, Lang Technik og Zoller, ligesom der også vil være fræsere fra YG, Maykestag og Voha, opspænding fra SMW Autoblok, digitale finboreværktøjer fra Wohlhaupter samt værktøjsholdere fra Fahrion og Benz med mere på standen.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Send til en kollega

0.031