23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se Hexagon-sortimentet i Odense

Hexagon Manufacturing Intelligence udstiller for første gang når metalbranchens leverandører står samlet i Odense, 28. februar til 3. marts. Deltagelsen er et led i den øgede tilstedeværelse som Hexagon har valgt på det danske marked.

På VTM 2017 kan man hos Hexagon blandt andet se produkter  fra det seneste tilkøb, Aicon 3D Systems, som fremstiller berøringsløse 3D-målesystemer for fremstillingsindustrien.

På standen vises blandt andet også en automationsløsning hvor en 3D-skanner er monteret på en robot og integreret med en Leica Absolute Tracker AT960.

Besøgende får også mulighed for og se nærmere på koordinatmålemaskinen Tigo SF samt forskellige målearme med og uden skanning.

"Det er en glimrende mulighed for og komme i kontakt med eksisterende og ikke mindst nye kunder i Danmark," siger Henrik Rasmussen, der er salgschef hos Hexagon Manufacturing Intelligence i Danmark.

"Vi har en masse at byde på, både med den brede vifte af metrologi produkter, og ikke mindst den lokale service af koordinatmålemaskiner, som allerede nu er meget efterspurgt.”

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Send til en kollega

0.047