23948sdkhjf
Del siden
Annonce

R&D opruster og styrker teamet med nye medarbejdere

Der er travlhed hos R&D. Derfor har virksomheden styrket teamet og budt velkommen til 17 nye medarbejdere.

Der er travlhed hos R&D, som har adskillige udfordrende og spændende projekter i ordrebogen. Derfor har virksomheden styrket teamet og budt velkommen til 17 nye medarbejdere.

Thomas Langvad er ansat som Key Account Manager for afdelingerne Tools & Structures og Product Development - Wind.

Steen Reymann Jepsen er ansat som Kvalitetschef, og skal medvirke til fortsat at sikre kvalitetsstyringen.

Thomas Christiansen er ansat som Senior Projektleder og Fagchef for Projektledelse. Han har 12 års erfaring med projektledelse, og skal fungere som sparringspartner og mentor for projektledere og projektchefer samt gennemføre projekter.

Peder Lund Rasmussen er ansat som Projektchef i afdelingen Test Systems, hvor han skal være ansvarlig for projektgennemførelse.

R&D har ligeledes ansat 7 projektingeniører, som skal styrke vores kompetenceområder yderligere: Jørgen Hyldig Houmøller, Jens André Northun, Rasmus Holst Andersen, Rasmus Buch Andersen, Esben Bach Sørensen, Poul Erik Jakobsen, Kim Andreas Guldberg

R&D ser en stor værdi i at ansætte ingeniørpraktikanter, da de indgår i virksomheden på lige fod med alle andre. De får rammerne til at omsætte teori til praksis og deres faglige udviklingen giver ny viden til virksomheden. R&D har budt velkommen til 6 ingeniørpraktikanter: Ronni Hansen, Martin Beck Krüger, Simon Ingemann Møller, Karl Emil Neerup Jeppesen, James Dean Martin, Søren Riis Jørgensen.

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.063