23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stålbearbejdning: Nu kan du få fire gange så meget sav!

Kapaciteten på Lemvigh-Müllers saveanlæg er øget. Når du fremover har brug for produktionsforberedende oversavning, kan du få helt op til 20 snit med dag til dag-levering

Så er der godt nyt for alle virksomheder, der har brug for stål, som er forberedt til produktionen eller byggeriet.

Lemvigh-Müller har nemlig opdateret sin maskinpark, og kapaciteten på saveanlægget i Skjern er øget, så det fra 1. marts 2017 er muligt at få 20 snit med dag til dag-levering mod tidligere 5 snit. Og giver man Lemvigh-Müller en ekstra produktionsdag, udløser det rabat på oversavningen. Servicen gælder hele det produktprogram, Lemvigh-Müller tilbyder oversavning i.

Det fortæller divisionsdirektør Michael Christensen og siger:
”Produktionsforberedende oversavning er en stor del af vores bearbejdningsservice, og den øgede kapacitet på saveanlægget er en naturlig del af vores målsætning om, at man som kunde hos Lemvigh-Müller skal være ’godt hjulpet’. Fremover kan fx maskinproducenten, som har brug for 15 hulprofiler, der er savet til, så de passer til formålet, lægge sin ordre og få den leveret med en dags varsel – og stålet er selvfølgelig stemplet og opmærket”.

Se prisliste for oversavningsservice her 

Oversavet – og overfladebehandlet
På bearbejdningcentret i Skjern har Lemvigh-Müller også et anlæg til slyngrensning og priming, så det er muligt at få stålet overfladebehandlet efter oversavningen. Dette er dog ikke med dag til dag-levering.

Tag fat i din sædvanlige kontaktperson hos Lemvigh-Müller og få mere at vide om mulighederne for produktionsforberedende oversavning.eller ring på tlf. 3695 1000

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311

Send til en kollega

0.032