23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elektrokemisk rensning af svejsninger

Hajo Tool præsenterer en række håndværktøjsløsninger på årets metalbearbejdningsmesse i Odense. Blandt andet løsninger fra Reuter.

Når det går løs med VTM 2017 præsenterer Hajo Tool det seneste inden for området rensning af Mig-/Tig-svejsninger, og herunder den kraftigste og hurtigste maskine fra Reuter, der har en effekt på hele 3.450 Volt-Ampere og kan trække fire børster samtidig, med op til 100 meter kabel.

På standen vil også være den aktuelt lancerede Cleanox 4.0, ligeledes fra Reuter. Den kan bruges både på værkstedet såvel som på montageholdet, og vejer ikke mere end 13 kilogram, samt arbejder både med AC/DC og kan rense, polere og mærke med hvid og mørk skrift. 

Ud over de to maskiner, så lagerfører virksomheden et bredt program af maskiner, tilbehør i form af børster i lige, vinkel og formet til indvendig brug i rør. Væsker til rengøring, polering og mærkning lagerføres i dunke startende ved 500 milliliter, 2,  5 og den største på hele 35 kilogram.

På standen vil blive demonstreret Hajo Tools koncept inden for mærkning. Elektrisk og pneumatisk nålemærkning, traditionel slagmærkning, elektrolysemærkning, mærkning med tape og mærkning med brænde stempel.

Derudover vises GF-rørsav, Trumpf TSC-slaggefjerner og TKA500-affaser. Nitto-magnetboremaskiner, -affasere og  -luftværktøj samt Alfra-magnetboremaskiner, CBC-rørbukker. EMG-håndpresser såvel som  Loc-Line-slangesystem til køling.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Send til en kollega

0.046