23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå flowmåling af aggressive medier!

Flowmåling af aggressive kemiske medier i laboratoriet, mm. er typiske indsats områder, hvor målere med specielle egenskaber er nødvendige. Flowsensor type STA 421 er yderst bestandig overfor påvirkninger, og derfor meget velegnet. Læs mere her.

En af udfordringerne ved indsats af måleudstyr i laboratorium, mm.  er at disse oftest skal kunne tåle at komme i berøring med aggressive medier. Derfor er det vigtig at udvælge den korrekte overflade materialie på måle enheden. Det at måle eller bestemme det kemiske mediers aggressive påvirkning overfor metaller, skal bestemmes i hvert tilfælde før den aktuelle anvendelse,  for at undgå tærings problemer på kort eller længere sigt. Typisk forekommer der dog ingen problemer når den benyttede måle enhed og de anvendte indbygnings adapteren/rør er fremstillet af det samme materiale, eller sensorens opbygning er fremstillet af et ædlere materiale, end det medieførende adapter/rør.
Standard flowsensorer, som findes i handlen, er typisk fremstillet af messing med en nikkel overflade eller i et rustfri materiale, som desværre ikke altid er velegnet til indsats sammen med aggressive medier. Resultatet af et forkert valg er derfor over tid, at der kan opstå usikre måle resultater og endelig tæring af måleenheden, hvilket i worst case giver total funktionssvigt.

EGE Elektronik tilbyder derfor bla. en standard flowsensor type STA 421 i  tre special versioner, der er fremstillet og overflade bearbejdet med nedstående særlige materialer, der kan modstå aggressive medier, som typisk benyttes i den kemiske industri, laboratorier mm..

Hastelloy B2 (2,4617) tilhører gruppen af stærkt korrosionsbestandige nikkel-molybdæn legeringer. Materialet er karakteriseret ved en meget god modstandsdygtighed over det bredde spectre indenfor syre typer, samt modstår et stort temperaturinterval. Den kan derfor anvendes i salt- og svovlsyre, eddikesyre og phosphorsyre sammehæng. Den gode resistens mod grubetæring, spaltekorrosion, chlorid-induceret spændingskorrosion, "knife-line" korrosion, samt slid og alm. korrosion gør enheden velegnet til vidtrækkende anvendelser.

Hastelloy C-22 (2.4602) tilhører igen gruppen af stærkt korrosionsbestandige nikkel-krom-molybdæn-tungsten legeringer. Materialet er karakteriseret ved stor modstandsdygtighed over for spaltekorrosion, hulkorrosion og spændingskorrosion i oxiderende og reducerende medier. Materialet viser god modstand mod forskellige korroderende medier, herunder stærke oxidanter såsom jern (III) -. Chlorid og kobber (II) chlorid, varme medier, f.eks svovlsyre, salpetersyre, phosphorsyre, chlor (tør), og myresyre, eddikesyre. Det viser også god modstandsdygtighed over for fugtig chlorgas, natriumhypochlorit og chlordioxid.

Titan (3,7035) er en let metal legering, der har samme egenskaber som stål af høj kvalitet stål. Den kemiske resistens af dette Titan metal er dog baseret på en oxidfilm på overfladen. Titanium er særligt egnet til anvendelse i chlorid-holdige medier. Erfaringerne i den kemiske industri og i papir blegning fabrikker har vist, at titanium er et af de få materiale, som sikrer mod tæring og dermed problemfri produktion.

Kontakt EGE-Elektronik på telf:. 70207271 eller mail til: Salg@Ege-Elektronik.dk

 EGE-Elektronik ApS
DK-6200 Aabenraa
Telefon: +45 70207271
eMail: Salg@EGE-Elektronik.com
Internet: www.EGE-Elektronik.com
Kontakt: Lars Iversen
eMail: Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com
Mobil: 20230071

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19351483

Kontaktperson

Lars Iversen
Teknisk salgsingeniør
+45 20230071 Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com

Send til en kollega

0.094