Bureau Veritas Food Conference
På Bureau Veritas Food Conference 2017 kan du blive opdateret på den nyeste viden og trends inden for fødevareindustrien.
Bureau Veritas International Food Conference i København er blevet en stærk tradition, der samler fødevarespecialister fra alle dele af værdikæden. Konferencen dækker en række aktuelle emner såsom bærdygtig supply chain management og nye muligheder med mærkning.
Tilmeld dig i dag og...
- Bliv opdateret på den seneste udvikling i glabal bæredygtighed, Quality & Food Safety Management
- Lær mere om sustainable sourcing især fra Kina
- Få nye ideer og bliv inspirereret af cases fra det virkelige liv
- Få indsigt i fremtidige trends
- Oplev eksempler på global sustainable management
- Styrk jeres internationale netværk af kvalitet og fødevaresikkerhedsspecialister
OPLÆGSHOLDERE
Bliv opdateret på den nyeste udvikling inden for global bæredygtighed, Quality & Food Safety Management, med vores oplægsholdere:
- Niels Alsted, Vice President (Ph.D), BioMar Group
- Karin Frøidt, Group Quality Manager, Dagrofa
- Fabien Joly de Bresillon, Programme Manager, Bureau Veritas
- Hanne Morkemo, Quality Manager, Marine Harvest Markets Norway
- Mark Overland, Director, Global Certification, Corporate Food Safety, Quality & Regulatory Affairs, Cargill, Inc.
- Jacob Færgemand, Country Chief Executive, Bureau Veritas Certification Denmark A/S
- Anne Elsser-Gravesen, Founder and ownerm ISI FOOD PROTECTION
PRAKTISK INFORMATION
Dato: Tirsdag den 7. november
Kl. 8.30-9.00: Registrering og morgenmad
Kl. 9.00-17.00: Konference
Kl. 19.00-22.00: Konferencemiddag
Sted : CPH Conference (DGI Byen), Tietgensgade 65, 1704 København V, Denmark
Pris før den 1/10-17: 1.950 kr. excl. moms - Pris efter den 1/10-17; 2.250 jr, excl. moms