God start på FoodTech messen!
AVN Teknik er kommet godt fra start på dette års FoodTech messe, som løber til og med den 15. november.
AVN Teknik udstiller på FoodTech messen sammen med over 300 andre udstillere i MCH i Herning.
Besøgende på messen sultne efter viden
Flemming Blauert, som er teknisk produktchef i forretningsområdet Automation, er igen imponeret over det høje faglige niveau hos de besøgende på messen.
"Det er derfor, at vi bliver ved med at udstille år efter år på FoodTech messen. Der er mange maskinbyggere til fødevareindustrien, og når hele fødevarebranchen er samlet, så bliver vi nødt til at være repræsenteret for at få målgruppen i tale, og hvilket mere oplagt sted end på FoodTech messen.
Liv i alle kroge af hallerne
Det har siden åbningen summet med liv i alle kroge af hallerne, og der har været stor besøgsaktivitet på vores stand.
Fordele ved elektromekaniske aktuatorer
Der er blevet spurgt flittigt ind til de mange muligheder og fordele ved at anvende f.eks. elektriske aktuatorer i fødevareindustrien frem for pneumatik og hydraulik systemer. Elektriske aktuatorer kan f.eks. eliminere muligheden for kontaminering af fødevareproduktionen, grundet udslip af hydraulikolie eller kondensvand samt bakterieholdig luft, og derfor er elektriske aktuatorer en perfekt løsning til fødevareindustrien.
Verdensnyhed
Den præmierede verdensnyhed Mini aktuatoren MLA har også trukket mange besøgende ind på standen. Der er også stor interesse for lineære føringer, og du kan også se et stort udvalg af Motorised Lead Screws, som fås i ikke mindre end 453 varianter.
Trækplaster - MaxJac
MaxJac aktuatoren er nok den, ifølge Flemming Blauert, som har fået mest opmærksomhed.
MaxJac aktuatoren er modstandsdygtig over for kontakt med salt, olie, syre og andre aggressive væsker.
Tæthedsgrad IP69K
MaxJac aktuatoren har desuden en tætningsgrad på IP69K, så du undgår investering i ekstra beskyttelse af aktuatoren og vedligeholdelse. Tæthedsgraden på IP69K gør det muligt at rengøre aktuatoren med varmtvands-højtryksspuling med vand på op til 80° ved 100 bar, hvilket er ideelt i fødevareproduktion.
Hektisk åbningsdag
Det har været en hektisk åbningsdag.
Vi har allerede nu fået flere spændende opgaver, som vi glæder os til at arbejde på, når messen slutter, så for os har det været en rigtig god start på FoodTech messen”, afslutter Flemming Blauert.
Du kan møde AVN Teknik på stand J7366.
Gratis adgang til FoodTech