23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LPKF S104 - kan det gøres hurtigere og sikrere?

Med LPKFs nye PCB-fræser får du en prototype på få timer. Det er nu lettere, hurtigere og sikrere at udvikle og fremstille et PCB-kort in-house. Både tidsfaktor og sikkerhed er vigtige i produktudviklingen. Opbevar al information internt.


LPKFs ProtoMat S104 er hurtig og præcis med en fræsespindel på op til 100.000 rpm, høj positioneringshastighed og høj mekanisk opløsning. I kombination med maskinens stabile granitbase garanteres optimal nøjagtighed til boring / fræsning af jævne og meget fine strukturer. Højfrekvensfræsespindel og fræsedybdesensor er selvrensende.

LPKFs ProtoMat S104 er fuldt udstyret og er også velegnet til RF-applikationer, tynde laminater og underlag med følsomme overflader (lederbåndbredde op til 100 µm på FR4 18/18 Cu).

LPKFs ProtoMat S104 har et easy-to-use pakke, sensorkontrol, materiale og kobbertykkelse måles automatisk og tillader nøjagtig beregning af den ønskede fræsedybde. Automatisk 20-sædet værktøjsskifter vælger det rigtige værktøj under produktionsprocessen.En integreret dispenser påfører automatisk loddemasse.

Solectro AB holder åbent hus 11.-12. September, Tilmeld dig på solectro@solectro.se . Indtast navnet og dag og det omtrentlige tidspunkt du ønsker at ankomme.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047