Hvordan implementerer og vedligeholder du dit HACCP-system?
Når du implementerer og vedligeholder dit HACCP-system korrekt, bliver det et utroligt effektivt værktøj til styring af din virksomheds fødevaresikkerhed, og dermed garanterer du, at din virksomhed og dine produkter lever op til alle krav.
Derfor er det altafgørende, at du som kvalitets- eller egenkontrolsansvarlig har en dybdegående forståelse for HACCP-principperne og de forskellige værktøjer, der kan anvendes ved implementering af systemet.
Og dét får du den 3.-4. juni på opbygning af HACCP-systemer, hvor vi - med udgangspunkt i en konkret proces - gennemgår de 12 HACCP-trin og de 7 principper samt diskuterer, hvordan man udarbejder en risikofaktoranalyse.
Deltagerne siger..
- ."Jeg fik en god, grundlæggende viden om HACCP, som jeg kan bruge i min hverdag/på jobbet."
- "Underviseren er utrolig velbegavet ift. HACCP-systemer. Meget deltaljeret og god info generelt."
- "Det bedste ved kurset var kombinationen af praktiske øvelser, vidensdeling og erfaringsudveksling."
- "Jeg fik både redskaber og viden, så jeg kan komme videre og udfordre, når jeg kommer hjem."
- "Underviseren kunne forklare, give eksempler og vidste hvad han talte om."
Kurset i opbygning af HACCP-systemer (eller vores ISO 22000 Inspirationsseminar) bidrager samtidig med den viden, vi anbefaler, du har forud for dit Lead Auditor Fødevaresikkerhedskursus.