23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GiboCobotFlex - fleksibel, mobil cobot

Nyeste GiboSmartSolution er en mobil kollaborativ robot baseret på standard udstyr.

Gibotechs GiboCobotFlex er en mobil cobot celle, der passer perfekt til en fleksible produktion med kollaborative robotter.  Den er designet, så det er udstyret, der definerer opgaven, mens både robot og vogn forbliver den samme ved alle opgaver.

Udgangspunktet for løsningen er en Omron TM 12/14 robot, der kan udstyres med gribere fra både OnRobot, Schunk og Gimatic, og GiboCobotFlex er løsningen til alle typer opgaver, hvor en cobot er det oplagte valg og flekibilitet er i højsædet. 

Hvorfor: 

GiboCobotFlex kombinerer en cobots lettilgængelige programmering med høj fleksibilitetsgrad og anvendelsesmuligheder, der skaber fundamentet for maksimal udnyttelse og drift og dermed optimal ROI. Og så får du en løsning, der 

• Er fleksibel løsning baseret på standarddele
• Kan  udbygges efter behov
• Er flytbar og nemt kan omstilles til andre opgaver
• Har kort tid fra bestilling til den er klar til drift
• Giver value for money
• Har en kort ROI
• Er betjeningsvenlig

Nysgerrig? Kontakt Kenneth Pedersen, Project Sales Manager på 20 66 35 04 eller kep@gibotech.dk eller Thomas Skovgaard på 20 66 35 19 eller tsk@gibotech.dk

GiboSmartSolutions er et bibliotek samlet af tidligere byggede automationsceller og baseret på mange års erfaring med automatisering.  Erfaringen er opbygget gennem en lang årrække med skræddersyede kundekrav omkring procesoptimering, fabriksflow, value for money, ROI, aftersales og service. Gibotech har gennem årene leveret automationsløsninger til mange forskellige brancher og til mange formål. For at drage nytter af den viden og erfaring har Gibotech oprettet GiboSmartSolutions, der kombinerer forskellige løsninger alt efter behov og bidrager til kundernes indblik i mulighederne tidligere i beslutningeprocessen.

gibotech.dk

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312

Send til en kollega

0.031