23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er bæredygtighed værd at investere i?

Klimapolitik set fra Christiansborg af Tommy Ahlers, Klimaordfører, Venstre

Da Tommy Ahlers trådte ud af DR-programmet "Løvens hule" og direkte ind i politik på øverste hylde som Uddannelses- og Forskningsminister i 2018, var det lidt af en sensation i dansk politik, men han fik ros fra sine politiske modstandere:

- Tommy må være den minister, der har fået mest ros, og det er fuldt fortjent, for han har fandeme gjort det godt, sagde for eksempel Jakob Mark, medlem af Folketinget for Socialistisk Folkeparti, på Twitter.

Og to områder havde i særlig grad ministerens opmærksomhed: Teknologi og grøn omstilling. Derfor blev han i 2019 Venstres klimaordfører og dermed partiets frontkæmper i de klimaforhandlinger, som står allerøverst på den politiske dagsorden i Danmark.

Du kan derfor se frem til at høre Tommy Ahlers fortælle, hvordan klimapolitikken ser ud fra Christiansborg, og hvordan alle gode kræfter blandt politikkere, borgere og virksomheder kan samles i en fælles kamp for en bedre og mere bæredygtig fremtid.

Dét sker på Bureau Veritas' Kick Off 2021 den 7. januar 2021, hvor Tommy Ahlers og 5 andre spændende oplægsholdere fortæller om bæredygtighed og forretning.

Læs mere om Bureau Veritas' Kick Off 2021 - Towards a Sustainable Future...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047